5.0

Gökkuşağı

önce - mekan kategorisine Gkc123 ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

gökkuşağını çok güzel bi görüntüsü oluyo valla her çıktığında ilk görmüş gibi bakarım

5

Gökküşağı yağmur sonrası güneş çıktığında oluşan rengarenk bir yay şeklinde ki görüntüdür. Gökkuşağı kırmızı, sarı, turuncu, mavi, yeşil ve eflatun rengi olmak üzere yedi renkten oluşmaktadır. Aslında güneş ışınlarının yağmur damlalarında ki görünümü gökkuşağı oluşumuna neden olmaktadır.

5

Göküşağı yamurdan sonra olusan renk cemberıdır nedenı nedır tam olarak bılınmeksızın sadece renk cemberı dıyorlar buda ne kadar acıklayıcı olur bılemıyorum ama ben her gordugumde ıcım huzur doluyır yuce rabbımız bıze var oldugunda bu tur kanıtlıyor bıze boyle guzel nımetler sunarak işte

5

Gökkuşağı, yağmurdan sonra gökyüzünde bir ışık kırılması sonucunda oluşan birbirinden güzel renklerin bir araya gelmesidir. Gökkuşakları yağmurdan sonra gelen en güzel şeydir. Gökkuşaklarında yedi renk bulunur bunlar sarı, kırmızı, mor, mavi, yeşil, turuncu ve lacivert yani koyu mavidir.

5

Yağmur sonrası gökyüzünde görülebilen yedi renkli görsel şölendir. Renklerin sıralaması bilgi yarışmalarının gözde sorularındandır. Yağmur sonrası güneş açması durumunda ortaya çıkar. Altından geçilmesi halinde mucizeler oluşacağı söylense de bilim önünde mümkün değildir.

5

Giresun ilimizde findik bir hayli fazladir ve diger illere gore toprak verimliligide guzel oldugu icin lezzetlidir

Gökkuşağı ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.