2.5

Şeyma Subaşı

önce - kişi kategorisine timucinsen5 ekledi.
22 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

2

Varliği benim için hiçbir sey ifade etmeyen eşi sayesinde adını duyurmuş biri..

paylaş - şikayet
3

Acunun yanina yakıştıramadığim biraz şımarık bulduğum evlenmeden çocuk yapan birisi

3

Acun Ilıcalı'nın eski eşidir. Kendisi aylık 125 bin TL nafaka alacaktır. Kendisi dünyanın en şanslı kadınlarından biri olabilir. Hiç bir şey yapmadan bu kadar kolay zengin olan nadir insanlardan. Kendisine hayatta başarılar diliyorum. Rahat bir yaşam sürecek.

4

Acun Ilıcalıyla 4 yıl ilişkisi olup geçen yıl resmiyete bağlayan güzelliği konusunda göze hitap eder denilebilecek bir hanımefendi dün itibariyle acun ılıcalıyla yolllarını ayırmış durumda ama maddi yönden ülkenin cıo larına kafa tutacak nafakası olan birisidir güle güle harcasın

2

Eşiyle ün saldı daha önce tanımadığım biri ne yaptığını bilmiyorum ama suan en zengin kadınlardan

3

2 Temmuz 1990 Samsun doğumlu olan Şeyma Subaşı’yı Türkiye yıllar önce izlenme rekorları kıran “Var Mısın Yok Musun” programında tanıdı. O dönemde Ilıcalı’ya “Varım” diyen Subaşı, yarışmadan 60 bin TL kazanarak ayrıldı. Daha önce de yarışmalarına katılan birçok kişiyle kamera önünde ya da arkasında çalışmayı sürdüren Ilıcayı, Şeyma Subaşı’yı da Yok Böyle Dans’ın kostüm tasarım ekibinde görevlendirdi. 2008 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında aradığını bulamayan Subaşı için yeni bir hayat başlamış oldu.

Türkiye güzeli olmak için podyuma çıkan Subaşı üç yıl sonra Ilıcalı’nın ekibinde çalışmaya başladı. Subaşı ile Ilıcalı’nın çalışma arkadaşlığı bir süre sonra aşka dönüştü. Çiftin Melisa adında bir kızı dünyaya geldi. O dönemde evli olan Ilıcalı eşinden boşandı ve kısa bir süre sonra Şeyma Subaşı ile dünya evine girdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla fenomen hale gelen Subaşı moda konusunda yaptığı çalışmalarda adından söz ettirmeyi sürdürdü.

1

Evli erkekle sevgili olan üzerine de çocuk yapan bir kadın. İğne ucu kadar sevmem. Acun'un sayesinde adını duyduk.

2

"Yiyim, içiyim ,tatil yapıyım" anlayışıyla varlığını devam ettiren bir insandır.
Acun olmasaydı adını dünyaya biraz zor duyururdu sanırım.Çoğu kişinin şu an onun yerinde olmayı istemesini düşündürücü buluyorum.Fakirsen çalışırsın para kazanırsın zengin olabilirsin,çirkinsen bir iki makyaj yetmedi mi + estetikle güzelleşebilirsin ama aptallık kalıcıdır.

Şu an sefasını sürüyor.Bizde napalım ağzımızda altın kaşıkla dünyaya gelmediğimizden sürünüyoruz.

1

Düşünsene, önce 12 yıl okuyup üniversite sınavlarına giriyorsun o kadar emeğin ardına ülkenin en üstteki kurumlarından olan Boğaziçi Üniversitesi'ni kazanıyorsun ve bununla da kalmayıp dirsek çürüterek o okulu bitiriyorsun. Derken es kaza bir iş bulup orada geçirdiğin 30 yılın ardına eğer şanlıysan ceo kıdemine geliyorsun ve tahmin et aldığın maaş ne kadar? Ben söyleyeyim en iyisi 50 bin ₺ alıyor ama bunların hiçbirini yapmadan sadece biriyle 8 yıl seviştiğin için ayda 125 bin ₺ hak ediyorsun. Söyleceğim bunlar gerisini siz tahayyül edin.

2

Var misin yok musun da acun ılıcalı ile tanisıp evlenmisdir. Adini evlilikden sonra duyurmusdur. Lakin evlilikleri gecen bir kaç gün icerisinde son bulmuşdur. Belli bir para ödemesi alinmis yüksek bir mevlada da nafakaya baglanmisdir.

paylaş - şikayet
4

bu evlilik bence ün yapma ad duyurma işlemi olarak görüyorum ben 3-5 ayda boşuna bitmez bu evlilik gündem sadece

5

Şeyma Subaşı 1990 doğumlu Samsunlu dünyaya gelmiştir Varmısın yokmusun yarışması programı İnan Acun Ilıca'nın programına katılmıştır buradan yaklaşık 60 değil Heavy Metal kazanmıştır daha sonrasından Acun Ilıcalı'nın dans yarışması kategorisiyle kostüm ne departmanında Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı görevlendirmiştir Daha sonrasında da podyumlarda geri almak istemesi sebebiyle Ses Türkiye'ye katılmıştır ve buradan sonradan Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile ilişki yaşamaya başlamıştır ve tabii ilişkileri esnasında Acun Ilıcalı hala Evliydim ve beni bir süre sonra Acun Ilıcalı boşandı Tabii bu yaklaşık 8 yıllık bir birlik ve beraberliğin de devam etmişti evliliklerinden önce Melis adında bir kızları dünyaya geldi ve boşandıktan yaklaşık 1 veya 2 yıl sonra 24 ay sürecek 10 özür dilerim 14 ay sürecek bir evlilik meydana gelmiştir Acun'un olacağım sayesinde Şeyma Subaşı bayağı bir reklam yapmıştır aynı zamanda moda ikonu olarak da kendini tanıtmıştır Instagram'da da videolara paylaşımları kendi özel hayatı da bunların göstergeleri arasında yer alır

3

Onu bunu bırakın da kadın baya akıllı çıktı 10 trilyon yıpranma almış dünyayı gezerek yıprandı herhalde acun sayesinde ünlendi gezdi bide utanmadan bu parayı alıyor şimdi helal olsun bole insanlara ya biz asgari ucretle çocuk büyütmeye çalışırken kadın aylık 125 milyar nafaka alacak

5

Şeyma subasi'nin adini ulkemiz varmisin yokmusun yarismasiyla duymustur.Daha sonra yarismanin sunucusu ve turkiyenin en zengin is adamlarindan acun ilicali ile yasadigi askla gundeme gelmistir.Seyma subasi acun ilicaliyla evlemistir.Bu gunlerde bosanma sureciyle tekrar gundeme gelmistir.

5

Şeyma subaşı Acun Ilıcalı'nın eski eşidir. Ve ismini var mısın yok musun adlı yarışma programı vasıtasıyla ismini duyurmuş ve daha sonra acun ılıcalı ile evlenmiş olup geçtiğimiz günlerde boşanmışlardır. çocukları da bulunmaktadır.

2

Bu kadın bence eline geçen fırsatı çok iyi değerlendiren bir hiçtir. Ne kadar üzücü ki bir de kızı var. Evlendiği gün paylaştığı hikayeleri izlemiştim. Zavallı kızı anne anne diye etrafında dört dönerken o içki ve arkadaşlarıyla sohbet peşindeydi. Hiç yoktan ünlendi ve ömrünün sonuna kadar yetecek para sahibi oldu. Bizim de çenemizi yordu.

paylaş - şikayet
1

Her zaman magazin basınını meşgul etmiş. Acun Ilıcalı'nın eşi olması dışında bit titri olmayan kadın. Hiç ilgilenmiyorum onunla ve onun şımarıklıkları ile.

1

Acun Ilıcalı'nın eşi olmasından dolayı ünlenmiş birisidir. Sanatcı falan değildir. Sırf eşi zengin olduğundan dolayı ünlüdür. Çok şımarık bir insandır. Bu nedenle magazin sürekli onunla ilgi haberler yapar.

2

Şeyma Subaşı para avcısı bir kadın, bu işi de güzel yaptı. Acun Ilıcalı gibi hem medyatik hemde zengin biriyle beraber olarak, hayatının en büyük piyangosunu vurmuştur.

1

Şeyma Subaşı 1990 doğumluymuş. Daha büyük gösteriyordu açıkçası. Benden sadece 2 yaş büyük olması şaşırtıcı. Kendisini sadece var mısın, yok musun adlı yarışmadan hatırlıyorum. Manken, ünlü, şarkıcı falan hiçbir kariyer kimliğini de göremedim. Acun Ilıcalı'nın eski eşi sadece.

Şeyma Subaşı ortalama puanı 2.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.