3.7

Bir litre gözyaşı

önce - dizi-film kategorisine srkann ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Kanal D de her pazar yayınlanan 2018 de gösterime girmiş dizi

4

Bir litre gözyaşı Türk yapımı bir dizidir. Bir litre gözyaşı yabancı bir diziden uyarlanmıştır ancak orjinali uzun soluklu bir dizidir bizde yayınlanan versiyonu ise reyting kurbanı olup kısa sürede final yaptı. Dizide ki başrol oyuncuları Miray Daner, Sanem Çelik ve Mert Yazıcıoğlu. Dermansız bir hastalığa yakalanan bir genç kızın yaşadığı son günleri anlatılmakta.

3

Bir litre gözyaşı sadece 2 bölümünü izledim hoşuma gitmediği için izlemeyi bıraktım Gerçekten 2 bölümünü izledim hiçbir şey diziden anlamadım için bizi bıraktım daha izlemedim Çünkü ben bir litre gözyaşı dizisi hiç sevmedim

4

Ortalama yılda bir litre göz yaşı dökermiş kadınlar ama kime göre neye göre o da kadınlar kalmıs birşey çünkü kadını kım aglatıysa artık o da o erkegın boynuna dır gunahı o yuzden o gozlerdekı delık yaşların olmasınnın sebebıdır aslında bır yandanda mutltluk verıyormus

5

Aslında Japon dizisiymiş. Ben hatırlıyorum Japon versiyonu sürekli Asya dizi izleme sitelerinde çıkardı. Ama Türk versiyonuna sırf Sanem Çelik var diye baktım. Ama ben çok beğenmedim. Çok klişelerle doluydu. Tamam Cihan karakteri biraz Fransız Romantizminden çok esinlenilmiş çok belli. Ama bazı hareketleri Cihan'ın klişe ve şaçmaydı ne bileyim. Tesadüf faktörü de çok kullanılmıştı.

3

Bu diziyi hic izlemedim ama çevremden iyi yorumlar duyuyordum. Bildiğim kadarıyla final oldu.

5

Bir Litre Gözyaşı, baş rolünde Miray Daner'in oynadığı bir Türk dram dizisidir. Miray Daner'in oyunculuğunu oynadığı her dizide beğeniyorum ve bu dizide de kendisini çok başarılı buldum. Oldukça genç olmasına rağmen çok güzel işler ortaya koyuyor. Dizide kendisi hasta ve sanırım tedavisi olmayan ya da çok zor olan bir hastalıkla pençeleşiyor.

3

Kanal D'de yayınlanmakta olan bir dizi ve bildiğim kadarıyla final yaptı bu dizi. Dram ağırlıklı ve bir genç kızın hastalığını anlatan bir diziydi. Çok izlemedim fakat birkaç kere denk geldiğimde baktım ilk başlarda fena değildi sonradan bozdu gibi geldi bana. Final yapmasının sebebi de benim gibi düşünen insanlardır bence.

Bir litre gözyaşı ortalama puanı 3.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.