4.5

Netflix

önce - ürün kategorisine emrehergun ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

İnternetten dizi ve film izleme sitesi. Çok özgün içerikler mevcut ve HD ya da 4K ile izleme seçeneği bulunuyor.

5

Netflix film-dizi yapımcılığı ve dağıtımı yapan Abd kökenli köklü bir şirkettir. İnternet üzerinden dizi imkanı sunması ile popülerliği giderek artmıştır. Bir çok dizinin yapımcısıdır ve internet sitesi sayesinde de bir çok diziyi kaliteli şekilde izleme imkanı sunmaktadır.

Netflix
5

netflix internet üzerinden dizi film yayınlayan bir yayın organıdır. ücretlidir. fakat film ve dizi içerikleri cok kaliteli yapımlardan olusur. yavas yavas turk oyuncular da netflix dizilerinde oynamaya başlamıslardır buda gurur verici bir durumdur

5

Gördüğüm en hızlı ve en iyi film sitesi aman kimi kandırıyorum ya sadece duydum alakam Yok bununla düzgün cevap yazmaya calismak istedim ama kalsın

5

Aylardır kullandığım harika bir film ve dizi izleme platformudur.Bana eskiden böyle şeylere para vermek zor gelirdi ama artık öyle değil.Cidden kalite başka bir şeymiş onu anladım.Netflix de istediğim diziyi bulabiliyorum hatta yeni bir dizi bile keşfetmek çok kolay.Zaten hemen hemen neyi beğeneceğimi gösterdiği için onların içinden seçmesi kolay oluyor.İntroyu atlama seçeneği ise mükemmel .Dakikayı ayarlamakla uğraşmıyorsun.O yüzden çok sevdim.Tek sıkıntısı bazı protokol anlaşmalarından dolayı sanırsam.Dizilerin sezonları geç düşüyor.Bunun dışında hiç bir sorun yok.

4

netflix bir internet sitesidir genelde yeni dizileri bölümler halende yayınlar dünya çapında bilinen bir sitedir Türkiye genelinde de oldukça fazla üyesi vardır. Üyelik ücretlidir. Genelde form sitelerinde birleşerek üyelik alma durumu oluyor ortak alındığında daha az para ödenir. R10 Net sitesinde üye olmak isteyenler için sürekli konu açılır bir kaç kişi birleşip alınıyor. Güzel diziler vardır sitede. Şuan ilk bir ay ücretsizdir ayrıca hd olarak da üyelik vardır ama biraz daha ücreti farlıdır.

Netflix
paylaş - şikayet
4

İnternetten yabancı dizi ve film izlememizi sağlayan bir platformdur ,paralı bir platformdur ,her ülkenin yapımlarını burda yayınlar sadece burda yayınlanırlar belirli bir süre sonra zaten internete düşer o yayınlar , o yüzden ben buraya üye olmadım zaten kısa bir süre sonra nete düşeceğini biliyorum.

5

Netflix dizi film komedi dram givi bircok serilerien bir arada bulundugu sadece internet formatinda yayinlanan abonelikleri olan bir sitedir Abone olunabilmesi icin mutlaka mutlaka kredi karri sart para yatirilmasi gerekli

5

Netflix çok güzel bir dizi ve film sitesidir bin bir çeşit film ve dizi vardır ve hepsi birbirinden kalitelidir ben aylık olarak 16 tl ödüyorum ve çok memnunum kullanıyorum size de tavsiye ederim Türkiye deki dizileri izleyeceğinize yabancı dizileri izleyin bin kat daha iyi ve sitenin yardım ve desteği çok sorumlu arayıp bile sorununuzu giderebilirsiniz yani anladığınız kadarıyla çok güzel bir site.

3

güzel bir site fakat üyelikleri bence biraz pahalı.Biz öğrenciler olarak o paraları vermemiz pek mümkün olmuyor.

5

Netflix Amerika kökenli film/dizi yapımcılığı ve dağıtımı yapan bir şirkettir. Oldukça kaliteli yapımları bulunmaktadır. Bana göre özellikle dizi alanında çok kaliteli dizileri bulunmaktadır. Black Mirror, Chilling Adventures of Sabrina, The Punisher, Daredevil, Jessica Jones, Lucifer, Sense8 ve daha birçok süper dizileri bulunur.

5

Netflix dizi ve film dağıtımı yapıyor ve aynı zamanda izlememize katkıda bulunuyor. Gerçekten de kaliteli yapımlara imza atıyor. En son izlediğim la casa de papel dizisi bunun örneklerindendir. Ayrıca her bölüm farklı olayları anlatan black mirror dizisi de ayrı bir güzeldi.

5

Netflix, internet üzerinden dizi ve film yayınlayan bir yayın organıdır. Netflixi kullanmak ücretlidir. Kendisine ait yapımları vardır ve bu yapımlar Netflix'te yayınlanır. Dizi ve film tutkunları için vazgeçilmez bir ortamdır. Netflix'in ücretsiz olması hepimizin en çok istediği şeylerden bir tanesidir. En sevdiğim Netflix dizisi ise Black Mirror'dur.

4

Netflix ülkemizde son zamanlarda popülerliği gittikçe artan ABD kökenli bir şirkettir. Dizi ve film yayınlama üzerine kurulmuştur. Bünyesinde dünyaca ünlü dizi ve filmleri barındırmasının yanısıra kendi içeriklerini de üretmektedir. Görüntü kalitesi oldukça iyidir. Ücretli bir sitedir ve size özel paketleri mevcuttur. O paketlerin içeriğine ve fiyatlarına göre aylık ödemelerinizi kredi veya banka kartınız üzerinden gerçekleştirirsiniz

Netflix ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.