4.6

La Casa De Papel

önce - dizi-film kategorisine emrehergun ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Son zamanlarda izlediğim en iyi kurgulanmış dizilerden biri. Netflix dizisi ve İspanyol yapımı.

5

Keyifle izlediğim İspanyol dizisidir. Normalde Amerikan dizilerini çok izlerim. Başta İspanyol dizisi ve İspanyolca olduğu için şüpheyle yaklaştığım bir dizidir. Sonrasında izlememle beraber mükemmel bir yapıt olduğunu anladım. Berlin karakteri favorim. Profesörde iyidir. La Casa de Papel izlememiş olanlara kesinlikle bu diziyi öneririm. Planlanmış bir darphane soygununu anlatıyor.

5

Severek izlediğim dizilerden birisiydi, bitmesine gerçekten çok üzüldüm. Yeni sezon çekilecekmiş, her ne kadar bitmesine çok üzülmüş olsam bile yeni sezonun çekilmemesi taraftarıyım. Bence diziler tadında bırakılmalı. Sonuçta çaldılar çalacaklarını daha ne devam etsin dizi :)

paylaş - şikayet
5

İspanyol yapımı olan La Casa de Papel izlediğim en iyi dizilerden biriydi. Yapımcısı Alex Pina olan dizinin konusu banka soygunudur. Soyguncular profesörün öncülüğünde takma şehir isimleri kullanarak verilen talimatlara uygun hareket ederler. Berlin, Tokyo, Denver, Moscova, Nairobi gibi takma isimli soyguncular kırmızı tulum ve dali maskeleri ile tanınırlar. Dizinin şarkısı olan Bella Ciao diziyi izledikten sonra 3 gün aklımdan çıkmadı. Umarım diğer sezonu da gelir ve keyifle izleriz.

5

Güzel bir ispanyol dizisidir bir banka soygununu anlatan bir dizidir daha çok merkez bankası gibi bir yeri soyuyorlar ve ayrıca kendileri içerde para basıyor seri numaraları farklı paraları basarak paraları daha rahat kullanabilecekler bu sayede.

5

Bence bitmeli o dizi yeni sezon çıkmamalı bu şekilde tadında bıraksalar daha iyi olur.

3

Son yıllarda bu tarz diziler fazla bir şekilde çıkmış olmasına rağmen izlerken sıkmıyor sürükleyici olması herkes tarafından beğenilen bir dizi olmuştur. Fazla oyuncu olmamasına rağmen güzel bir dizi en fazla 1 sezon daha yapmalı sonra bitirmeli bu tarz konulardaki diziler uzun sürdüğünde artık sıkıcı oluyor. Müziği çok hoşuma gitmiştir. Tabi ki birde karakterlere verilen şehir isimleri biraz daha dikkat çekiciydi.

4

Herkesin dilinden düşmeyen ama benim hala izleyemedigim dizidir. Merak ediyorum ileriki zamanlarda izleyeceğim.

5

La casa de papel bol aksiyon içeren bir İspanyol dizisidir. Dizi de bir grup suçlunun birleşerek İspanyol darphanesinde kendi paralarını basmak için yaptıkları muhteşem plan ve o planı gerçekleştirirken yaşadıkları olaylar anlatılmaktadır. Tek solukta izlenecek efsane dizilerden birisi.

La Casa De Papel ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.