4.4

Özcan Deniz

önce - kişi kategorisine syda23 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

İlk hayran olduğum kişidir, Asmalı Konak dizisinde tanıdım onu , o zaman ona hayran olmuştum , o her televizyona çıkmasında kalbim küt küt atardı , ilk aşkım oluyor sanırım. Rollerini güzel yapıyordu ama benim hayranlığım 2 yıl sonra bitti, neden bu adama hayran olmuşum diye düşünmeye başladım , rolleri başarılı ama artık bana cazibeli gelmiyor. Yine de iyi oyuncu diyelim.

4

Son zamanlarda İstanbullu Gelin dizisinde Faruk karakterini oynamaktadır. Kendisini arabesk geçmişi nedeniyle pek sevemesem de oyunculuğuna çok saygı duyuyorum. Oynadığı dizilerin uzun süre devam etmesinde, başarılı olmasında Özcan Deniz'in payı büyük.

5

Özcan Deniz oyuncu, yönetmen, şarkıcı ve aynı zamanda söz yazarıdır. Sanırım adamın kariyerinde yapmadığı şey kalmamış. Kendisini en son Meryem Uzerli ile baş rol oynadığı öteki taraf adlı filmde görmüştüm. Çıkardığı filmler orijinal olmasa da gerçekten de güzel oluyor.

5

Özcan Deniz, on parmağında on marifet olan bir sanatçıdır. Kendisi hem profesyonel bir şekilde şarkı söylerken hem de yine profesyonel olarak oyunculuk yapmaktadır. Bunların yanında bir de yönetmenlik ve söz yazarlığı yapmaktadır. Şu an İstanbullu Gelin adlı dizide ''Faruk'' karakterini canlandırmaktadır.

Özcan Deniz ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.