4.4

Hazal Kaya

önce - kişi kategorisine tarko1881 ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Hazal Kaya oyuncudur. Birçok dizide başrolde yer almıştır. Kendisini genco, aşk-ı memnu, bizim hikaye ve adını Feriha koydum adlı dizilerde izlemiştim. Gerçekten başarılı ve güzel bir oyuncu. 4 gün önce ünlü oyuncu Ali Atay ile dünya evine girmiştir.

5

Aşk-ı Memnu dizisinde ekranlarda görünmeye başlanmıştır. Güzelliği ve oyun gücü ile dizi bittikten sonra da varlığını sürdürmüştür. oldukça sevilen ve izlenen dizilerde yer almaktadır. Gülüşü ve gözleri çok etkileyicidir.

5

Valla bu aralar kimse umrumda değil içime kapanık olmak daha güzel kimseyi takasım gelmiyo hiç bir şey den zevk alamıyorum

4

Günümüzde bizim hikaye isimli televizyon dizisinde abla rolünü oynayan ünlü oyuncu bir-çok dizide rol oynamıştır ve geçtiğimiz günlerde evlenmiştir

4

Hazal Kaya, birçok dizide oynamış olan başarılı bir Türk kadın sanatçıdır. Oynadığı ilk dizi ya da ilk dizilerden bir tanesi Aşk-ı Memnu'dur. Daha sonra yıldızının parladığı dizi ise baş rolünde oynadığı Adını Feriha Koydum'dur. Bu dizide Feriha rolünde oynamıştır. En son ise Bizim Hikaye adlı dizide baş rol olarak oynamaktadır ve bu dizide de oldukça başarılı bir performans sergilemektedir. Geçtiğimiz günlerde Ali Atay ile evlenmiştir.

4

Hazal Kaya 1990 doğumlu Türk oyuncu. Hazal Kaya ilk olarak genco adlı gençlik dizisi ile tanındı. Ardından aşkı memnu dizisinde Nihal karakterini canlandırarak bir anda Türkiye'nin en çok tanınan oyuncularından biri oldu. Ayrıca adını Feriha koydum adlı dizi de başrol oynayarak büyük bir hayran kitlesi kazandı. Geçtiğimiz günlerde Ali Atay ile evlendi.

3

Aşk-ı Memnu dizisi ile büyük bir üne ulaşmış oyuncudur. Kıvanç Tatlıtuğ ile bir dönem dizilerde yer alıyordu ve dizide kıvanç ile evlenmişlerdi. Dizi o dönem en çok izlenen dizi olması nedeniyle Hazal Kaya da büyük ün kazandı. Yakın bir zamanda evlendi ve aynı şekilde halen Bizim Hikaye isimli dizi de oynuyor.

Hazal Kaya ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.