4.4

Canan Karatay

önce - kişi kategorisine Egitimci ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kariyer ve eğitim olarak çok başarılı ve alanında saymakla bitmez fayda sağlamış birisi.Bazı anlatışlarını yada tavsiyelerini showlaştırdığından kafa karışıklıklarına ve tartışmalara neden olsa da,başarıları ve eğitimi takdir edilmesi gereken nadir insanlardan bence.

5

Canan Karatay, tıp camiasında bazı tabuları yıkan kalp ve iç hastalıkları uzmanıdır.İstanbul Bilim Üniversitesi eski rektörüdür.1943 Elazığ doğumlu olan hoca, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.Türkiye'de ilk uyluk atar damarı yoluyla koroner anjiografi yapan hekimdir.

4

Canan Karatay Türk hekim kalp ve iç hastalıkları profesörüdür.1967 İstanbul Üniversitesi tıp fakültesinden mezun olmuştur. Son zamanlarda televizyonlarda sıkça gördüğümüz Canan Karatay sağlıklı beslenme ve diyet programları hakkında değerlendirmeler yapmaktadır.Ayrıca sosyal medyada da bazen caps konusuda olmaktadır .

paylaş - şikayet
2

Değişik bir kadın dediklerinin hep tersi çıkar,o zararlı bu zararlı der sürekli insanı bunalıma sokar , ona kalsak açlıktan öleceğiz , herşey zararlı yararlı bir sey yok resmen şu hayatta.

4

Kabonhidrat yemeyin. Ekmek yemegin onu yemeyin bunu yemeyin sunu yemeyin ondan uzak durun bundan uzak durun son zamanlarin bu konularla dile gelen kadin doktordur.

paylaş - şikayet
3

Herkese herşeyi yasaklayan fakat kendisi lahmacunu lööp löp götüren diyet doktoru

5

Canan Karatay aslen Elazığlıdır , kalp ve iç hastalıkları profesörüdür.İstanbul Bilim Üniversitesi eski rektörüdür. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur...Karatay Türkiye'de ilk kez uyluk atar damarı yoluyla koroner anjiografi yapan doktordur... Boğaziçi Üniversitesi Felsefe bölümü kurucularından olan ve halen ders veren Ali Karatay'la evlidir... Televizyonlarda zayıflama ve diyet üzerine bilgiler vermektedir.Adına bir çok komik capsler yapılmaktadır.

5

Canan Karatay diyeti ile ayda 5 kilo verdim sağlıklı beslenme alışkanlığı kazqndım

paylaş - şikayet
5

Canan Karatay kardiyoloji ve iç hastalıklarıı uzmanı olarak görev yapan bir doktordur. Son zamanlarda yaptığı aykırı açıklamalarla gündeme gelen bir kişi.

5

Çok donanımlı fakat bazen çok gereksiz yasaklamalar yapıyor.Millet ne yesin o zaman maddi boyutu var.Şehirde doğal ürün nasıl bulunacak ?

5

Canan Karatay esasen kalp ve iç hastalıkları uzmanıdır. Diyet ve beslenme ile ilgili konularda verdiği tavsiyeler ile gündemdedir. Kendisi ekmek yemeye kesinlikle karşıdır ve kendi ismi ile bir diyet programı çıkarmıştır. Ayrıca birçok kitabı da bulunmaktadır.

4

Canan Karatay, kalp ve iç hastalıkları profesörü bir kadındır. Alanında çok başarılıdır ama günümüzde çoğu insan onu beslenme uzmanı veya diyetisyen olarak anımsar. Çünkü sürekli yiyeceklerle ilgili verdiği öğütlerle gündeme gelir. Bu yüzden bir kesimin ilgisini ve sevgisini kazansa da bir kesim de ondan hiç hoşlanmaz. Canan Karatay'ın her şeye zehir dediğini düşünürler.

Canan Karatay ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.