3.5

Recep İvedik

önce - kişi kategorisine emrehergun ekledi.
37 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Örnek insan olduğu söylenemez. Sadece gülünü geçişle ek bir karakter.

3

İğrenç bir karakter örnek alınmamalı. Ama komik ben gülüyorum ya.

5

kendisini sadece zeki insanlar anlar ayrıca doğal ve bence cem yılmazdan daha kaliteli

4

Ben bu adama gülüyorum gerçekten, güldürüyor. Biraz ayı, biraz abartılı, biraz görgüsüz ama güldürüyor.

1

Hiç bir esteik, mizahi, espritüyel ve sanatsal değeri olmayan bir yapım. İnsanların zihinlerini zorlamadan anlayabileceği düzeyde, en basit seviyede tutularak büyük küçük herkesi etkileme amacıyla oluşturulmjş bir film serisi. Ana karakteri ise temizlik, insanlık ve kültürel hiç bir değeri olmayan bir karakter olup her insan türüne çirkin örnek olarak gösterilmektedir. Türkiye'nin film sektörüne ve güncel sanatına zarar veren, aleyhine olan bir durum.

1

Bu ülkeye müstehak diyorum izlenme oranını gördükçe... Gram espri içermeyen asla örnek davranış sergilemeyen bi film..küfretmeyi komik bulan bi toplum için reva...

5

Kım Ne Derse desin rekorlar bu adamda yapcak birsey yok

5

Gise rekorlarini kirmis guzle bir yerli komedi filimi olmasiyla onlenen guzel bir komedi filimi

5

güzel bir film serisine sahip bir adam dahada komik filmler cekecek ve film serisine devam edecek gibime geliyor

4

Turk milletinin dogal yapisni agresifligini komik olan taraflarini yansitan bir oyuncudur kendisi

1

Bence izlendikçe zeka seviyesini düşürücü bir etkisi var. Sinemanın başına gelen en kötü karakterlerden. Buradaki yorumları görünce şok olmamak elde de değil.

paylaş - şikayet
4

Komik bir insan türü ancak bu film karakteri olarak doğmuştur ancak gerçek ismi Şahan Gökbakar dır

4

Çok seviyorum ben. Eleştirilecek insan tiplerini kendine has üslubuyla yerin dibine sokuyor. Soylemek isteyip soyleyemediklerimize tercüman oluyor. Guluyorum. Kaba Görünüşünün altında kendini yetiştirmiş kendine güveni tam bir bilgiç var.

3

Çok da kaliteli bir komedisi yok . Halk için de yaşanan olayların abartılarak film haline getirilmiş halidir . Ama ne olursa olsun her yeni filminde reyting rekorları kırıyor.

4

Farklı bir mizah anlayışı var ancak her kesime hitap etmesi güZel farkındalık yaratıyor

4

Filmleriyle hep birlikte gülüyoruz ama ahlaki yönden biraz daha dikkatli olunması gerekir. Çünkü ahlak çökerse toplum çöker.

5

Recep İvedik Filmleri, günümüz Türkiye'sinin bir aynasıdır. Eğitimsiz, kültürsüz, çirkin insanların güzelim ülkeyi rehin almasını anlatan filmler serisidir.

4

Filimleri gayet komik olan severek izlediğim bir karakter

1

Hiç sevmedim.Bana göre saçma ve çok yerde bel altı vuruyor.Nasil gişe rekorları kırdı anlamış değilim.

5

Şahan ve togan gökbakar kardeşlerin eseridir her bir seri milyonlarca kez izlenmiştir sinemalarda gülmeden geçirdiğin saniyeler çok azdır aslında bu bir program skeç karakteri olarak çıkmıştır karşımıza kim milyoner olmak ister skecinde konuşma lan sen sor diye güldürmüştür insanı serinin ilk filmi de parasızlıktan az bütçe ile çekilmiştir 5 seriden oluşmaktadır seri son yaptıkları film Kayhan da yine bahsettiğim skeç ürünüdür çok para kazanılmıştır bu filmlerde hatta serinin 4. filmi dağıtıcı firma tarafından 20 milyon kazanılıp Şahan gökbakar verilmeyip dağıtıcı firma tarafından dolandırılmıştır serinin 6. filmi çıkması bekleniyor sabırsızlıkla bekleyenlerdenim

1

Kıllı, göbekli bir tipleme. Küfür ile insan güldürmeye çalışırlar. Zerre zeka pırıltısı yoktur. Düşündüren bir espri yoktur. Ohohohjhj diye boğuk seslerle böğürür. Mizahı ayaklar altına almıştır. Boş beleş, ülkeyi özetleyen takipçileri vardır.

3

İlk çıktığı zamanlar sevmiştim sonradan sıktı kalitesi düştü

2

Pek sevdiğim bir karakter değil açıkçası. Aşırı argo kullanan, dengesiz hareketleri olan bir karakter.

3

İlk filmine gitme gafletinde bulunmuştum. Mizah anlayışı bana hitap etmiyor ama toplumda recep ivedik gibi karakterler var malesef.

1

Film 5 seriden oluşur. Şahan Gökbakar ın tiplemesinden yola çıkılmış ve şuan hala hayranları ve sabırsızlıkla bekleyı olna bir filmdir. Fakat bence içeriği ve film kalitesi bakımından berbat denecek kadar kötü bir yapımdır. Bu kadar izlenme oranları alması gerçekten şaşılacak bir durumdur. Tamamen bel altı şakalarla insanları güldürmeye sevk eden koca iri yarı kaba saba ve kendi beden temızlık ıhtıyaclarını gideremeyip sağa sola salça olan bir karakterdir.

Recep İvedik ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.