3.6

Acun Ilıcalı

önce - kişi kategorisine Arzu ekledi.
39 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Televizyon denen aleti icat ettiğine inanmaya başladığım şahsiyet

4

Sahibi olduğu kanalda çok fazla izlwnmwyi başaran programlar yapan televizyoncu yapımcıdır.

4

genç yaşta yaptıgı işlerle ülkenin zenginleri arasındadır.muhabirlikle başlayıp tv patronluğuna yükselmiş ve emeğinin karşılığını almıştır.

paylaş - şikayet
4

genç yaşta yaptıgı işlerle ülkenin zenginleri arasındadır.muhabirlikle başlayıp tv patronluğuna yükselmiş ve emeğinin karşılığını almıştır.

paylaş - şikayet
3

Diğer ülkelerin programlarını türkiyeye uygulayıp para kasan bir adam. Ha eleştiri mi yaptım şimdi ? Hayır. Ben severek izliyorum yarışmalarını. Ama kariyeri dışında özel hayatını sevmiyorum. Beni metres olayı çok soğuttu kendisinden.

4

Son zamanlarda Türkiye'de gözümüzün önünde yolunu buldu.Ben çoğu programını çok sevmesem de bu gelişiminden dolayı kendisini takdir ederim.

5

Muhabirlik'le başlayıp TV patronluğuna yükselmiş birisi.

5

Elini uzattığı köşeyi dönüyor . Beni de gör acunnnn;)

4

kendisini her ne kadar zerre kadar bile sevmesem de takdir edilesi biri

5

Genc yaşta zekasını kullanmış çeşitli yarışma programlarını televizyon kanallarına pazarlamış ve kendi sunuculuğunu üstlenmiş ve para yönünden iyi paralar kazanmış ve bu zamanın medya patronu güzel bir insan.

5

Tek yapıtığı iş batıyı ülkeye taşımaktı yeni birşey üretmedi var olanı uyarladı ama hak etti mi konumunu evet etti:)

1

K.G.R.G o kadar. Ver mehteri veeerrr. Uyusunda büyüsün, ver afyonu ,aferin acun ,iyi kafa yapıyorsun. Hadi hayırlı işler kolay gelsin hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun

4

Okuldaki notlarına göre başarısız bir öğrenci sayılacağını anlatmıştı bir programda. sadece İngilizce dersi çok iyiymiş. Adam çıkışını oradan yakalayıp yürüdü.

İyi niyetli ve yardımsever yönünün olduğunu bunun mükafatını aldığını düşünüyorum ilahi planda. Ama büyük bir imtihanın içine düştüğü de bir gerçek.

4

Acun Paracalı bey. Siyah giyinir sürekli. Çorap takıntısı var kullanıp atıyor.Şeyma Subaşı'nın beyi. Biz ünlüyken sen firardaydın galiba Acun'cum.

Acun Ilıcalı
1

Kendisi Türkiye'nin en zengin kişilerinden birisidir. Şu anda Şeyma Subaşı ile evli.Birçok sevgilileri olmuştur ,evlenip boşanmıştır ....Şahsını sevmem nasıl bu kadar zengin oldu tartışmalı bir konudur....

1

Acun firarda adinda bir programin dunuculundan bu kadar zengin bir adama nasil geldigi belli olmayan bir yapimci arkadas

4

Şeyma Subaşına hayatı tüm ihtişami ile yaşatan yapımcı ve (televizyon) içerik üreticisi

4

Türk televizyon medyasına çok program kazanmış, muhabirlikten kanal sahibi bile olmuştur. Ne kadar parası olursa olsun tişört ve eşofman rahatlığını bırakmayan adam. Geçen gün bir galaya eşofmanla gitmiş

5

Türkiye nin en zenginlerinden olan yapımcı ve içerik üreticisi bir iş adamı

3

yaptıgı sundugu programları izliyorum iyi işler başarıyor televizyonda iyi birisi ama gerçekte nasıl birisi o yönden pek bir bilgim yok

2

Hiç sevmediğim bu ülkenin izleyecekleri şeyleri çok iyi tespit edebilen ve mal hale getiren adam.

paylaş - şikayet
4

adam ne yapsa tutuyo güzel programlar yapıyo izliyorum bende

4

acun ilicali para konusunda sıkıntı yasamayan insanlardan biri

2

Hazırlamış olduğu yarışma programlarına denk geldiğimde kanalını değiştirdiğim, insanlara saçma sapan şeyler izlettiğini düşündüğüm bana göre sıradan bir insan.

5

Kendini geliştiren bir insan daima yüksekleri hedefleyen hep ileri düşüncede birisi

paylaş - şikayet

Acun Ilıcalı ortalama puanı 3.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.