4.6

Google

önce - websitesi kategorisine Bjk631903 ekledi.
16 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Dünya geneli bir arama motorudur.İstediğinizi bulabilirsiniz bu site sayesinde.

4

Piyasaya arama motoru olarak çıkmış olup aynı zamanda dünyanın en büyük arama motoru olma özelliğini devam ettirmiş durumdadır. Çok fazla gelişim sağlamıştır. Teknoloji piyasası neredeyse elindedir diyebiliriz. Google dünyanın en büyük şirketidir.

3

Google, İnternet araması, çevrim içi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketidir. İnternet tabanlı hizmet ve ürünler geliştirir, ek olarak bunlara ev sahipliği yapar.

4

Dünya genelinde bir arama motorudur. Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir şirkettir . Google suan en iyisi sanırım

4

Dünya genelinde İnternetin temel kaynağı olarak görülen Arama motorlarından birisi Google chorome olarak piyasaya çıkan versiyonu interneti daha hızlı ve daha cazip kullanmaya açmıştır

5

Dünya'nın en iyi ve en çok kullanılan arama motoru.Google amerikada 2 arkadaş tarafından kuruldu.Dünyada bütün ülkelerde aktif faal bir şekilde ofis ve merkezleri bulunmaktadır?

5

Dünyada en çok rağbet edilen arama motorudur. Kendi adıma bende severek kullanıyorum.

5

Uzun yıllardır hizmet sağlayan arama motoru google çalışanlarına da çok değişik ayrıcalıklar sunuyor çalışanlarının rahatlığı motive olmaları için her şey düşünülmüş videoda izlemiştim google çalışanlarının içinde bir çok Türk çalışanlarda var servis evlerinden alırken servis aracına bindikleri an çoğu çalışmaya başlarlarmış bahçesinde çalışanlar çiçek yetiştirir onlara bakar bisiklete biner uyku bölümünde dinlenen olur kısacası ilgimi çekmişti bu yöntem ne kadar rahat olurlarsa o kadar iyi hizmet verirler diye düşünmüş olmalılar

5

Uzun yıllardır internet arama motoru olarak hizmet vermektedir.

4

Dünyanın en büyük ve en güvenilir arama motorudur. Google Sergey brin ve larey page kurmuştur.Dünyanın piyasa değeri en yüksek markalarından biridir.

paylaş - şikayet
5

GOOGLE bazen çok yararlı bazen çok zararlı bir uygulamadır çünkü bazı kişiler onu yararlı işler için kullanır bazı kişiler ise kendi çıkarları için kullanır google tam bir bilgi deposudur aradıgın bütün önemli önemsiz bilgileri google de bulabilirsiniz çocuklar oyun oynar büyükler film izle dizi özetleri izlenir ders çalışılır bir çok işi daha hızlı yapmanı saglar ve oyunlar da oynanabilinir

5

Google en popüler arama motorlarından biridir. Google sayesinde aramak istediğim kelimeleri, cümleleri, resimleri ve birçok şeyi farklı alanlarda aratarak videolar, haberler, makaleler, yazılar her şeyi bulabiliriz.

5

Google bir arama moturudur burda aradığınız herseye ulabılırısınız ama biz sadece googlenın yuzde 1 lik kısmını kullanıyouz bundan haberınız varmı demekı yuzde 99 luk kısmını kullansan neler olucak bundna haberınız varmı

5

Larry Page ve Sergey Brin tarafından kurulan google bir arama motorudur. Burada bir kelimeyi arattığınızda bununla ilgili binlerce web sayfasını bulabilirsiniz. İsterseniz görseller bölümüne tıklayarak buradan resimlere de erişebiliyorsunuz.

Google ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.