3.9

Deliha

önce - dizi-film kategorisine bilgekadın ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Başrollerini Gupse Özay ve Barış Arduç un paylaşmış olduğu Deliha filmi gidilmesi gereken güzel filmlerden biridir . Komedi dalında en iyi filmler arasına girebilecek niteliktedir bence.

2

Deliha, Gupse Özay'ın Recep İvedik'in bayan versiyonunu tarzında olan bir karakteri canlandırdığı yerli yapım komedi filmidir. Bana oldukça saçma gelen ve hiç güldürmeyen bir filmdir. Annem falan çok beğenmişti tabi o ayrı mevzu.

5

Gupse Özay'ın canlandırdığı karakterlerden birisidir. Karakterin asıl ismi Zeliha ama kendisi biraz çatlak bir karakter olduğu için rol icabı herkes ona Deliha demektedir. Ben izlediğim zaman çok keyif almıştım filmden. Film vizyona girmeden önce Gupse'nin Deliha karakterine girip pazarda ya da sokakta insanlarla vakit geçirdiğini görmüştüm instagramından. Bence de çok eğlenceli bir hareket olmuş. Zaten Gupse Özay çok başarılı bir oyuncudur ve Deliha karakterinin de hakkını vermiş.

paylaş - şikayet
4

Deliha benim hatırladığım akdarı ile 2014 yılında vede 2018 yıllarında vizyone giren Hakan algülün yönettiği Gupse özay Derya alabora Cihan ercan Barış arduç Zeynep çamcının başrollerin de oynadığı bir komedi filmidir.bu filmde Deliha denilen bir kız var vede çok iyi birisidir.vede bununla ilgili bir hikayedir.

5

Deliha, baş rolünde Gupse Özay'ın oynadığı çok çılgın ve komik bir filmdir. Gupse Özay bur filmlerde tek başına harikalar yaratır. Deliha filmi için Gupse Özay kilo almıştır ve kendisini karaktere hazırlamıştır. Çünkü karakter erkek gibi davranan çok farklı bir karakterdir. Bu karakter mahallelerine dükkan açan fotoğrafçıya aşık olur ama fotoğrafçı ondan hoşlanmaz. Ama fotoğrafçının abisi de Deliha'dan hoşlanır. Olaylar bu şekilde ilerler. Benim severek izlediğim ve çok güldüğüm bir filmdir.

5

Güpse Özay'ın bir nevi Junior Gülse Birsel olmaya çalıştığı film ama türleri çok farklı ikisinin. Bu ülkede komedi yapabilen kadın sayısı çok az zaten. Güpse Özay filmin nerede ise hemen hemen yazma işlemini de yaptığı için çoğu alanında yer alan önemli bir isimdir. Filmde Deliha ipsiz sapsız aslında erkeklere atfedilen özelliklere sahip kızın başına gelen absürt komedi olayları.

3

Gupse özayı fazlasıyla sevdiğim için izlemiştim ve gülmekten ciddi anlamda öldüğüm komedi filmlerinden birisi özellikle aynanın karşısına geçip "çok güzelim bee" dediği sahne ve dükkana girip "dükkanınız açık kalmış " dediği sahne ciddi anlamda çok komikti.Baya eğlendiğimi hatırlıyorum :)

4

Başrolün Gupse Özay'a ait olduğu bir komedi filmidir. Ben izlerken çok güldüm, çokta eğlendim. Her insanın mizah anlayışına uygun replikler vardı, yani herkesin bolca eğleneceği ve hiç sıkılmayacağı bir film olmuş.

4

Komedi, aşk gibi bazı duyguların güzel bi şekilde içinde geçtiği komedi filmi .
Rollerini fazlasıyla yerine getirdiklerini düşünüyorum

5

Çok güzel bir film cidden eğlenceli ve sıkılmadan izlenilebilecek bir film

3

Turkıye de Sayılı ısımlerden baska kımse fılm yapmasın harcanan zamana paraya yazık Guldurmeye calısılmıs bır fılm ama hıc begenmedım

4

Barış arduç un oynadığı ilk film çok güzeldi 2.si bence ilki kadar güzel değil beğenmedim yani ama yinede gupse özay guzel bir yapımcı daha başarılı film ve diziler yapacaktir

3

Deliha Recep İvedik Kopyası bir film Şahsen ben komik buluyorum senaryoyu ama nedense ortalarına doğru bu beni istediğim gibi bağlamıyor o zevk i hissedemiyorum

Deliha ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.