4.4

Aliexpress

önce - websitesi kategorisine Emirhans ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Alibaba şirketine ait olan dünyaca ünlü uluslararası alışveriş sitesidir.

5

Uygun fiyata ürün alabileceğiniz bir alışveriş sitesi.urunlerin gelmesi 1 ayı buluyor bazen. Bunu dikkate alarak ürün alınmalı. Doların yükselişi ile alışveriş yapmak pek mantıklı olmamaya başladı tabi.

paylaş - şikayet
4

Fiyat iyi. Paraşadesi de yapıyorlar. Ama çok geç geliyor ürünler. Small paketler. Diğer registered air mail iyi ama.

5

çok iyi fiyatlarında uygun ücretsiz kargoyla geliyor kaliteli de

paylaş - şikayet
4

Aliexpress birçok kategoride satış yapan online Çin alışveriş sitesidir. Alibaba şirketine aittir. Türkiye de dahil dünya'nın birçok ülkesine satış yapmaktadır. Giyimden takıya oyuncaktan elektronik eşyaya kadar pek çok farklı türde ürün satışı yapan sitenin fiyatları da Türkiye'ye göre çok ucuzdur. Aliexpress sitesi dolar üzerinden satış yapmaktadır. Bu nedenle dolarda ki dalgalanmalar aliexpress de satılan ürünlerin fiyatlarını etkilemektedir.

4

alibabaexpres dünyaca ünlü lan ali baba gurup a ait olan dünyanında en çok servete sahip olan jack ma ya ait olan bir çokta ürünün satıldığı bir alışveriş sitesidir.bu şirket çinde öncelikle oradaki ürünlerin satılması amacı ile kurulmuştur.bu şirket bildiğim kadarı ile dünyanın en zengin insanına da aittir.

5

Aliexpress, Çin menşeili bir alış veriş sitesidir. İçeriğindeki ürünler şaşırtıcı derecede ucuz ve kalitelilerdir. Ben bir kulaklık sipariş ettim gelme süresi çok uzun sürdü ama kulaklığın performansı harikaydı ve Türkiye'de neredeyse iki katı fiyatına satılıyordu. Sabırla bekleyebilenler Aliexpress'ten alışveriş yapmayı tercih edebilirler.

4

Uygun fiyata yurtdışı ürünlerini alabileceğiniz site. Her ürünün teslim şekli ve süresi farklıdır; fakat çok güzel ürünler alabilirsiniz. Yorumları da okuyarak karar verebilirsiniz. Başarılı bir uygulama.

5

Çin mali ürünleri çok ucuza satan sıtedir. Bizim gittigidiyor benzeridir. Dolar düşükken oradan alışveriş yapmak çok uygundu. Siparişin gelmesi 4 haftayı bulur, çünkü ürünler ship ile gönderilmelektedir. Oradan alışveriş yapmayı seviyorum. Çünkü ürünler trend oluyor, türkiye de bulunmayan ürünler satılıyor.

paylaş - şikayet
3

AliExpress benim en sevdiğim alışveriş sitelerinden biridir. Çin'de kurulmuş bir alışveriş sitesidir dünyanın heryerine paketler gönderebilir. Bu paketleri Türkiye'de PTT şirketi dağıtıyor. Bu nedenle kargo genellikle ülkeye girse bile PTT geç dağıtım yapabiliyor. Buna rağmen ben AliExpress sıklıkla kullanıyorum keşke dolar da biraz düşse.

Aliexpress ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.