4.0

Lays Patates Cipsi

önce - ürün kategorisine kkalsan311017 ekledi.
21 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Cipslerin arasında en sevdiğim diyebilirim yağı tadı çok güzel.

5

En sevdiğim patates cipsidir. İncecik ve çok lezzetlidir. Severek yiyorum.

3

Çok yağlı buluyorum Lays ürünlerini. Özellikle sarı paketin içindeki Lays ürünü. Daha çok Doritos tercih ediyorum. Baharat sevdiğim için. Bir de yanına yoğurtlu sos yapıyorum o şekilde yiyiyorum.

4

Lays cipslerin içinde en sevdiğim.hem çok sert değil hem ağızda dağılıyor.

3

Çok tuzlu biraz daha tuz oranının düşürülmesi lazım

3

Bu tarz ürünleri genelde marka marka ayırt etmem çünki genelde tadları birbirine çok yakındır . lays olarak bakarsak da evet fazla kızartılmamış yağ oranı düşük güzel lezzette bir ürün diyebiliriz . Ama benim favorim mi derseniz hayır . bence bütün ürüleri denemek ve heppsinin tadına bakıp en iyiyi seçmek gerekir diye düşünüyorum .

5

Lezzetli, kaliteli, yağ ve tuz oranı gayet iyi olan ve birçok çeşidi bulunan bir cips markasıdır.

4

Paketli bu ve benzeri ürünleri pek tercih etmiyorum ama, ara sıra keyif yapmak istersem " klasik " olanı seviyorum.

3

lezzetli ve çok kaliteli bir marka . severim ve yerim ama tabiii çokta yağlı ve kilo aldıran bir abur cubur.

paylaş - şikayet
2

Aslinda cipsle fazla aram yok ama tercih etsem lays tercih ederdim.

3

Ortalamanın üzerinde bir yağ oranına sahip olan bir cips. Patates cipslerine vermiş oldukları tırtıklı şekillerle farklı bir konsept oluşturmuşlardı.genel itibariyle tüketicileri tarafından beğeniliyor ama ben pek çok yağlı olduğu için tüketmeyi sevmiyorum.

5

Lays patates cipsleri çok yağlı olmasına rağmen çeşitli tadları ile damak tadımıza hitap ediyor, çok lezzetli oluyorlar, her türlü baharatlı çeşitleri satılıyor marketlerde hepsinin tadı ayrı güzel, ben en çokta yoğurtlu naneli olanını seviyorum, hafif mayhoş bir tadı var

5

Valla canım istedi şimdi gayet güzel ama biraz tuzlu yinede severek yediğim çiplerden bir tanesi.

paylaş - şikayet
5

Cips gibi paketli tuzlu atıştırmalıklar sağlığa ne kadar zararlı olsa da bir kere tadına alışınca bir daha bırakmak pek mümkün olmuyor. Benim de yemekten geri duramadığım cips markalarından birisidir lays.Bazı cipsleri tuzlu olup tadını sevmesemde son zamanlarda çıkardığı çeşitli fırından vs. adı altındaki cipsleri oldukça lezzetli olduğunu düşünüyorum. Hiç denememiş olanlara tavsiye ederim her çeşidi ayrı güzel.

3

Baharatlısı olsun yoğurt mevsim cesitlikleri olsun diğer cipsler arasında tek geçtiğim cips markası.

4

Türk usulu kola ve çay yanında çok iyi gidiyor :) bu ara aldıklarım mı denk gelıyor bılmıyorum ama cok tuzlu. Yeşil doritostan sonra sarı lays e terfi ettim.

4

Benim için cipslerin atasıdır diye bilirim. Genelde fazla cips sevmem ama lays in o cipsi gerçekten çok güzeldir kesinlikle tavsiye ediyorum

4

Ketçaplısı ve baharatlısını çok beğeniyorum. En lezzetli cipslerden ve abur cubur deyince akla ilk gelenlerden birisidir.

5

ketcapli ve bahratlsi da guzel canim cekdi vallah alcm

5

muhteşem ikili ve kesinli,kle doyum olmaz onlara heleki vapurdayken.

5

Lays in ürünleri diğer cips kere göre daha lezzetli bence. Sadesini tercih ederim. Ama çok yağlı. Hemen sivilce çıkıyor. Yada midem yanıyor. Keşke biraz daha az yağlı olsa da sürekli yesem.

Lays Patates Cipsi ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.