3.9

Antalya

önce - mekan kategorisine matiatbeyi ekledi.
38 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Türkiye'nin turizm başkenti.
Yabancı turistlerin en çok geldikleri turizm kenti.
Sahili güneşi ile çok meşhur.

5

Antalya Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık 5 şehri 2016 sonu itibariyle il nüfusu 2320 8555 Iğdır ilinin yüzölçümü 20117 kilometredir ilde kilometre 115 kişi düşmektedir 19 ilçe ve belediye bu Belediyelerde toplam 910 makale bulunmaktadır.

5

türkiyedeki güzel tatil yerlerinden bir tanesi insanlar nedense tatil deyince direkt antalya akıllarına gelir ama türkiyede antalyadan daha güzel tatil yerleri varsa oda egede :)

5

Antalya'da Kemer'de dalış yaptım ve çok güzeldi suları, tekne dalışı için çok güzel firmalar var. Olimpos'ta kütük evlerde kalmıştık o da çok güzeldi. Antalya şehri benim için Türkiye'ye nazaran daha Avrupai bir şehirdir. Gezmeyi,bisiklet sürmeyi, yüzmeyi çok özledim.

3

Çok sıcak ve çok nemli vu sebple antalya yerine balıkesir yada marmara adası tercihim olur

4

Antalya turizm açısın dolayı türkiye ekonomisine katkı sağlamaktadır. Antalya kışın soğuk ve yağmurlu yazın aşırı sıcak ve kuarktır. Antalyanın bulduğu bitki örtüsü olan maki de de aynı özellikler göze cârpar bence.

3

Antalya’ya bir düğün için gitmiştik ve bin pişman olmuştum. Turistik açısından harika bir yer gezilecek görülecek çok güzel yerleri var gerçekten muhteşem bir memleket ama sıcaklık oranı ve özellikle nem oranı insanı yıpratıyor. Duşta girip çıkıyorsun üstünü giyene kadar yine yapış yapış oluyor çok nemli düğün için kuaföre gittik saçları ysptırdık yarım saat sonra saçlar aktı gitti durmuyor nemden dolayı. Kışı bilmem ama yaz için çok tuhaf bir nemi var

5

Bir Antalyalı olarak dünyanın İstanbul'dan sonraki en güzel ikinci şehri diyebilirim benim memleketim kadarı olamaz yazları sıcak geçer bu yüzden turistlerin ilgi odağıdır aynı zamanda tarih kokan bir şehirdir bu yüzden buraya herkesin gelip gezmesini tavsiye ederim.

5

Antalya Çok güzel gitmenizi Tavisye ederim bence Havası Çok Güzel

5

Türkiye'nin ve birçok ülkenin tatil yapmak için ilk tercihi.
Deniz Kum Güneş

3

Güzel yer. Yabancı turistler tarafından çok ilgi gören ve de çok turistik bi yapıya sahip olan bi yer

5

Türkiyedeki en sıcak şehirlerden biri ve bir turizm şehri. Bir sürü lüks otelleri var. Çok fazla turist oraya tatil yapmaya geliyor.

4

yaz geliyor aklıma sicaklık fena bir sicaklık güzel bir şehir

5

Antalya Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birisidir. Akdeniz bölgesinin incisi denilirse bu yadsınamaz. Yazın ve kışın bolca turist çekerek ülkemize gelir sağlamaktadır. Yazın Türk’ün olmadığı Rus’un olduğu ilimizdir. Yazın Rusça kılın Türkçe hakim.

4

Güzel şehir ama çok sıcak bazen yaşanmıycak kadar çok sıcak oluyor allah yardım etsin hortum falan çok zor gerçekten

paylaş - şikayet
3

Antalya Akdeniz bölgesi de bulunan Türkiye'nin en kalabalık 5. Şehirlerinden bir ve şerhin en önemli özelliği turistik bir yere sahip olmasıdır. Çok sıcak ve nemli bir havası vardir.

3

Turizm turizm turizm antalyanın kumluca adında bir ilçesi olmakla beraber türkiyenin büyük çoğunluğun sofrasına giren domatesi biber salatalığı burda yetişmektedir hem de ne zorluklarla dışardan sadece turizm yeri olarak görülmesi sadece kemerin olimposun bilinmesi beni üzüyor. ülkemizin büyük bir kısmını doyuran çiftçilerimizin rezillikleri cidden son yıllarda iyice artıyor.

4

Antalya turizm şehridir.bacasız sanayi kenti olarak bilinir.yazları sıcak ve kurak kışları soğuk yağışlıdır.denizin tuz seviyesi fazladır bu nedenle kaldırma kuvveti çok olduğundan rahatça yüzebilirsiniz.yolları virajlıdır.yabancı turist sayısı fazladır.küçükbaş hayvancılık| yaygındır.toros dağları bulunur.eskiden konar göçer hayatı olan bir yerdir.

1

Bu kadar güzel bir şehir görmedim gezmesi sehri kokusu dogası çok iyi doğa ile iç içe bir memleket oldugu ıcın tercıhım olarak ilk yer

5

Portakal domates güneş deniz kum kışları ayaz. Yaylalarıyla .meşhur . Giliğ dondurmasıyla ünlü . Seracılık la geçim sağlayan kesimdene Otel sahiplerine uzanan bi yaşam kalitesiyle 4 4 lük bir şehir.

4

Güzel şehir dır ülkemizede her yıl turist çeken ve ekonomiye destek sağlayan, yazları deniziyle insanı serinleten her köşesiyle güzel bir şehrimiz

4

Antalya yaz kış sürekli sıcak olan bir ildir, turistlerin ve genellikle zengin kişilerin tercih ettiği illerdendir, Antalya geceleri eğlence merkezleri dolup taşan, gündüzleri kum deniz ve güneş insanların durmaksızın eğlendikleri güzel bir il olarak bilinir

1

3ay sonra 4 yıldızlı otelde 10 gece 11 gün kalacağım şehir yani kazık yiyeceğim şehirdir şimdiden dolarımı aldım tatile hazırım sloganım bu :)))))))))))))))))

5

Yerli halk kadar yabancıların ve turistlerin yaşadığı şehirlerimizde biridir. Merkezdeki ve ilçelerdeki plajlar, tarihi eserler, doğal güzellikler, ikliminin sıcaklığı Antalyq'yı turizm merkezi yapmıştır. Şelaleleri ve mağaralar da dikkat çekicidir.

5

Antalya en sevdiğim şehir her yaz ordaki yazlığa gidip tadını çıkarıyorum baya iyi oluyo bi gidip görmenizi tavsiye ederim

Antalya ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.