4.7

Kadın

önce - dizi-film kategorisine Mor ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Annem bakıyor.

5

Gayet güzel günümüz dizilerin den farklı aile dizisi.

5

Kadın ilk bölümü 2017 yılında Ekim aynın 24'ünde yayınlanmış olan tv dizisi. Kadın, dram türünde çok fazla hüzünlü sahnelerin yer aldığı bir dizidir. Kadın dizisinin başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruktur. Ayrıca dizi de usta oyuncu Bennu Yıldırımlar da yer almaktadır. Kadın dizisinin konusu deniz de vapurdan düşerek bir daha bulunamayan kocasını yıllardır bekleyen bir kadının iki küçük çocuğu ile hayata tutunabilme çabaları anlatılmaktadır.

4

Kadın dizisi Fox Tv'de çıkan tram içeren bir dızidir başrollerde Özge ozpirincci ve can cindoruktur vardır son derece güzel aile içi drami anlatıyor bir kadının çocuklarına nasil baktığını ele alıyor çoğunlukla annen sayesinde izliyorum annem çok takip ediyor ordab takip ediyorum.

5

Çok güzel bir dizi bi kadının çocuklarıyla beraber hayata tutunması bir kadının hayatla mücadelesi anlatılıyor ve bu bizim ülkemizde çoğu kadının başına gelen bir durum. Güzel bir dizi tavsiye ederim

5

1 Ocak 1948 doğumludur. Osmaniye'nin bahçe ilçesinde doğmuştur Gazi Üniversitesi mezunudur. Türk ekonomist siyasetcidir. Milliyetçi hareket Partisi'nin başkanıdır.

4

Arada izlediğim bir dizi ve gayet güzel. Bazen çok bunaltıyor her türk dizisi gibi ama ona da artık alıştık.

5

Kusura bakmayın ben bu incelemeye cevap yazmış aldım başka bir incelemeye tiklamisim cevabım buraya gitmiş yani yanlışlıkla oldu kusura bakmayın

5

Kadın, Baş rolünde Özge Özpirinççi'nin oynadığı bir annenin çektiği zorluklara rağmen çocukları için nasıl ayakta kaldığını anlatan bir dizi. Oldukça duygusal bir dizi. Özge Özpirinççi oynadığı rolde gerçekten çok başarılı bir performans sergiliyor.

Kadın ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.