4.3

Candy Crush

önce - oyun kategorisine ozgrsyyyy ekledi.
21 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Severek oynadığım oyun.660 levela geldim. Boş zamanlarımda kafamı rahatlatır

4

Oynadm ama sarmadı.

5

çok severek oynadığım bir oyundur.şeker patlatmaktan candy crush oldum resmen.

4

bağımlılık yapan, telefonun bataryasını sömüren bir oyun.
başlamayın bağımlılık yapar.
telefondan sildim kurtuldum.
darısı başınıza.

4

Bir ara sürekli oynardım. 1200 lü levellerde kalmıştım en son. Şarjımı çok harcadığı için bıraktım oynamayı. Artık benim yerimi annem aldı. Şu an o bağımlısı :D

5

2012 yılında piyasaya sürülen ve o yıldan beri modası hiç geçmeyen candy crush a bulaşmayan kimse yoktur varsa da tebrik ederim onları . Zira insanda çekirdek gibi uyuşturucu gibi başlayınca birakilamiyor

5

Bi ara herkesin bağımlı olduğu seker patlatılan oyun.

3

Akıllı telefonlarda gencin yaşlınin oynadıgi bir oyun levelleri yukseldikce zorlasan bir okadarda zevkli bir oyun 100 kisiden 95 inde muhakkak vardir bu oyun bende severek oynuyorum sekerleride cok tatli hertur seker var hatta tedide bu sekerlerden satiliyor

5

Vakit geçirmek için harika bir oyun bence. 1127.bölümdeyim. sıkıldığımda giriyorum vakit geçiyor hemen. Oyunun sonu yok galiba :)

paylaş - şikayet
4

Birçok insanın bağımlısı olduğu benimde 96. Bölüme gelip gecemedigim ve sinirden sildigim oyunlardan biri bence kimse bulaşmasın aksi takdirde telefon ellerinden düşmez:)

4

Bir zamanlar Facebook'ta bildirimlerimi dolduran oyun.

5

Facebook oyunlarının içinde dünya çapında en çok oynananlardandır. Aynı rekten en az üç şekerin yan yana getirilmesi ile patır kütür sesler çıkararak patlamalar olması, puanların gelmesi oyunculara muhteşem bir deşarj yaşatır. Muhtemelen bu nedenle çok sevilmektedir.

5

Candy Crush, hemen hemen herkesin bir dönem oynadığı bağımlılık yapan oyunlardan bir tanesidir. Oyunda amaç çeşit çeşit şekerlerden aynı olanları bir araya getirerek onları patlatmaktır. Günümüzde emekli oyunu olarak tabir edilir. Ben çok inat edip yüksek seviyelere gelmiştim ama daha sonra sildim.

5

Bir ara bende bağımlılık yapan ve hala arada annemin telefonunu alıp oynadığım oyun. Amaç aynı renk en az üç tane şekeri yan yana getirip onları patlatmaktır. Çok severek oynadığım bir oyundu.

2

Sene kaç olursa olsun stres atmak için halen oynadığım bir oyundur.

paylaş - şikayet
5

Candey ceush şeker oyunu adıyla bilinır anacak cok eylencelı bır oyun oyun stratejisi tamamen zeka kullanarak yapılmıs oynadıkca oynayasın gelıyor ve sonu yok oyunun baya zevklı

4

Candy crush oyunu ilk olarak facebook üzerinden oynanan herkesin bir birine can isteği gönderdiği bir oyundu. Akıllı telefonların yaygınlaşması ile oyuna ayrılan zamanda arttı. Oyunda şekerler eşleştiriliyor kırılıyor başardıkça yeni level'e geçiliyor. Ancak aşırı bağımlılık yapıyor.

5

Aynı tür şekerleri eşleştirerek patlatıp istenilen hedefe ulaşma üzerine bir oyundur. Hatta özel şekerler yaratıp daha güçlü patlama yapıp birçok şekeri veya oyuna özel engelleri yok edebiliyorsun. Kendim hesap açıp oynamasam da hiç bir zaman oynayan çok gördüm elime aldığımda oldu. Facebook üzerinden başladı şuan telefonlarda, tabletlerde uygulama olarak oynanabiliyor.

4

Candy crush aynı şekerleri eşleştirerek patlatma oyunu. Annemle beraber oynardik. Level geçemezsek birbirimizin levellerini geçmeye çalışırdık. Acayip bağımlılık yapıyor. Bi ara kafaya baya takmıştım ve baya bi level ilerlemiştim. Hem kafa da dağıtıyor. Gece geç saatlere kadar oynadığımı hatırlıyorum. Çok bağımlılık yapmıştı level geçemeyince sinirleniyordum :)) hele ki bir tane şeker kaldiysa.

5

Çok uzun zamandır popüler olan şeker patlatma oyunudur. Aynı renk şekerleri biraraya getirip patlatma amacıyla puan kazanılır. 3 aynı renk denk getirmek yeterli oluyor ama 4 veya 5 şeker denk gelince ekstra bonus veriyor. Örn bomba, aynı renk tüm şekerler patlasın, bütün şekerler patlasin gibi bonuslar var. Bir ara çok sık oynuyordum aşırı bağımlılık yapınca sildim ama hala arada sırada yükler kaldığım yerden oynarım. Zaman geçirmek için birebir.

paylaş - şikayet
5

Güzel eğlenceli bir oyun bir zamanlar trendi şimdi gene çok az oynayan var

paylaş - şikayet

Candy Crush ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.