4.6

Aamir Khan

önce - kişi kategorisine Syhn ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Tam bir estetik ameliyat teknoloji harikası.
İlk karısı sanki annesi gibi gözüküyor.

4

Hintli oyuncu, yönetmen ve yapımcıdır. Bolywood'un en popüler isimlerinden biridir hatta ülkemizde en popüleridir. Yaptğı çoğu film kaliteli olmaktadır ve uzun sürelerine rağmen yoğun olarak izlenmektedir. Meşhur eden ilk filmi 3 İdiots filmidir. Filmlerinde genel olarak kurulu düzenleri eleştirir ve bu düzenlere isyanını, çözümünü dile getirir. Yakın zamanda vizyona yeni bir filmi çıkacaktır Thugs of Hindostan(Hindistan Eşkiyaları) adında. Bu filmi diğer filmelerine nazaran gölgede kalacak bir filme benziyor

Aamir Khan
5

Hindistanin shauh khandan sonra en cok taninan ismidir. Kendisi oyunve yapimcidir.Ayrica müslumandir bir cok filmde oynamisdir. Bu fimlerden bazilari: her cocuk özeldir, grajini, 3 idiot, dhoom 3.

paylaş - şikayet
5

Hint film sektörünün üstadı ve hollywood filmlerine taş çıkartan filmleriyle usta bir oyuncudur.

5

On numara bir adam benim icin emevinjn karsilihini her daim almaktadir. Amir Khan hem yonetmen hem de oyuncudue.Oynamis oldugu sahnwler insanlari jendine hayran birakiyirdur Oynadigi oyunlardaki duygu durumlarini izleyiciye cok guzel aktariyor

5

Hint sinemasının parlayan oyuncusu. Bir çok başarılı filme imza atmıştır. Filmlerinin hem senaristi, hem yapımcısı, hem de baş rol oyuncusudur. Müslümandır. Ülekimizi de ziyaret etmiştir. Ülkemizde de çok tanınan, bilinen bir oyuncu ve yapımcıdır. Filmleri ülkemizde de ilgiyle izlenmekte ve takip edilmektedir. Ülkemizi.ziyaretinde bir yarışma programına katılmıştır.

5

Hintli oyuncu, yapımcı ve ayrıca yönetmendir. 1965 dogumludur. bollywood un en ünlü oyuncularındandır. dünya çapında da bi o kadar tanınır ve sevilir. 3 idiot , her çocuk özeldir. ghanji , dangal mumbaii günlükleri en iyi filmlerindendir. genel olarak filmleri duygusal içerikli hatta aşırı duygusaldır. ayrıca kendisi de hintli bir müslümandır. Türkiye de de çok sevilir .

4

3 idiot,benim adim khan,gang ji gibi filmlerin bas rol oycusudur.Hindistanin en iyi aktorlerinden biri olan khan ayni zamanda yonetmenlikde yapmaktadir.

5

İlk "dil chahta hai" filmi ile tanıdığım, 1965 doğumlu olduğuna zor inandığım, 3 çocuk babası, Hindistanlı aktör ve yapımcı. Asıl oyunculuğunu "Fanaa ve rang de basanti" filminde gösteren iyi kalpli jönümüz, izleyicilerine beklentierini bir hayli yüksek tutmakla meşhur. Öyle ki Dangal için neredeyse 2 yıl ugraşmış olan mükemmeliyetçimiz sağlığını düzensiz kilo alıp,vererek tehlikeye atmıştır. Bollywood camiasında "Mr.Perfectionist" olarak anılır. Çok bilinmeyen ama muhteşem olan filmlerinden bazıları; "Dil Chahta Hai,Fanaa,Rang De Basanti,Dhobi Ghat". Ayrıca bay mükemmeliyetçimiz,canımız Aamir Ji'miz Hindistan Parlemantosunda brifing vererek çocuk istismarının suç sayılmasına öncülük etmiştir. Yaptığı Styamev Jayete programıyla, ülkesinin kanayan yaralarına adeta tuz basmış. "Her bölümde, kast sistemi,çocuk istismarı, çeyiz sorunu gibi toplumsal sorunlar işlenir ve çözümler aranır". Bugün yeni filmi ülkemizde de vizyona giriyor.

5

Aamir Khan Bolywood'un en ünlü oyuncularındandır. Kendisi aynı zamanda yönetmendir. Filmleri olağanüstüdür. Hint sinemasında çığır açmıştır adeta. Filmlerinde verdiği mesajlar ve bir arada verdiği duygular çok yerindedir. Kendisi ağlatırken aynı zamanda güldürmeyi de başarabiliyor. En sevdiğim filmleri ise; pk, 3 idiot, ghajini, fanaa, dangal ve secret superstardır.

5

Aamir Khan, çok yetenekli ve çok başarılı Hint asıllı olan bir oyuncudur. Bolywood denince akla ilk gelen oyuncu Aaamir Khan'dır ve akla ilk gelen filmler de Aamir Khan filmleridir. Türkiye'de Aamir Khan ve filmleri oldukça ilgi görürler. Hatta geçtiğimiz zamanlarda Aamir Khan Türkiye'ye gelmiş ve Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına katılmıştır.

5

Hindistan filmin in dünya çapında tanınan temsilcisidir. Ülkemize 2018 Yılında yaptığı ziyaret de gündemde olmuştur. Ülkesinde sivil toplum faaliyetleri ile de tanınır. Filmlerinde komedi ve dram birlikte bulunur. Çok başarılı filmlere imza atmıştır. Yönetmen, oyuncu ve yapımcı yönü vardır. 3 Aptal ve Her Çocuk Özeldir filmleri izlenmelidir.

Aamir Khan ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.