+4

2019 un sonunda dolar ne kadar olur?

    -   Ekonomi
4 0
8 yanıt   -  
+1

Malesef 7.lira Olur Gibime Geliyor Allah Korusun Piyasa Hiç İyiye Gitmiyor

+1

Bu ara yine biraz uygun fiyati gizliden gizliden yükseltmezler se eğer vay halimize şimdiden bile zor durumdayken.

1 0
paylaş
+1

Aynı seyrinde devam edecektir

1 0
paylaş
+2

Ülkemizde ben hatırladığım kadarı ile Doların düşmüşlüğü bulunmamaktadır. Ekonomi de düzelme olmadığı takdirde benim tahminim 2019 yılı sonunda Dolar 8 TL fiyatı bulabilir.

2 0
paylaş
+2

Yıl sonunda doların tek hanelerde kalması bile iyi olur! 10 liranın altında kalması, her şeye rağmen başarı olur yani! Adı konmamış devalüasyon devam eder ve enflasyon da aynı şekilde giderse o bile zor tabii..

2 0
paylaş
+1

Evde demleyip içtiğimiz çayı bile dolara endeksliyolar bence doların çıkması esnafların önce yüzünü güldürür sonra inletir 2019un sonuna doğru dolar 7 ila 8 arası gider gelir.

1 0
paylaş
+1

Ülkedeki siyasi belirsizlik ortadan kalktıktan sonra verilecek kararı beğenmeyenler siyasi partiler tansiyonu yükseltmezlerse ülkede çok şeyin değişeceğini ülkenin az da olsa huzura huzurunda ekonomiye balans ayarı verip fiyatların düşeceğine inanıyorum.

1 0
paylaş
0

Merkez Bankası'nın Dün açıkladığı rakamlara eğer doğru ise Bunlardan herhangi bir değişiklik olmayacaksa doları 6 20 seviyede ne çıkacak diye biliyorum ama tabii ki yıl sonunda dolar ne kadar gelir belki de çok daha fazla çıkabilir

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.