+4

Geçen açtım iş görüşmesi için aramışlar. Yani ararlarsa açın hayırlı iş içinde arayabiliyorlar. :)

4 0
paylaş
+3

Yurtdışı aramalarına telefon numaramı kapattırdım. Öyle aramalar geldiğinde açtığım oluyor. Genelde internet üzerinden alışveriş yaptığım için oradan arayanlar oluyor sipariş onayı için.

+2

Bu tür numaraları açmıyorum.Ama onun dışında diğerlerini açıyorum çünkü iş geliyor bana.Hiç belli olmaz.

2 0
paylaş
+2

hayır açmıyprum hep aklıma eskiden 800 hatların pek hayırlı bir hat olmadığı

+2

0800 lu hatlardan gelen hic bir telefonu acmam. Ne oldugunu bilmedigim hatta mesaj atmayan birinin bende numarasi kayitli degilsede acmadigim cok olur. Mesaj atip da ben suyum kardes demedigi surece acmam. Hele birde 0800 hatlar para verseler yine acmam.

+2

Birkaç kez açmıştım ve hiç ses gelmiyor.Kontör falan da yemiyor.Nedenini bir türlü anlayamamışımdır bu numaraların bizi neden aradığını.Biz kendilerini rahatsız ediyor muyuz acaba onlar bizi durmadan arıyorlar.:)))

2 0
paylaş
+2

Bazı firmaların müsteri hizmetleri de 800 lü oluyor.normalde açmıyorum.nereye ait olduğunu öğrenip. Alakalı olduğum bir yerse, sonra ben arıyorum :))))

2 0
paylaş
+2

0800 hatların dolandırıcı olduklarını biliyorum,. Genellikle çağrı atarlar. O yüzden açmıyorum.

+4

Ben hiç bir şekilde açmıyorum. Korkuyorum artık ya, iyice paranoyak oldum son zamanlarda. Hatta telefonumu gizli numaraya da kapattım. Çoğunlukla sonu 333 ile biten numarayı da açmıyorum. O da Garanti Bankası çünkü, çok konuşuyorlar. Bilginiz olsun

4 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.