AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+5

Mağazadan alınan tüm siparişler temin edilmiştir. Hepsinin gün içinde kargoya verilmesini bekliyoruz. Bulunduğunuz ile ve ilçeye göre kargolarınız en geç önümüzdeki hafta içi elinize ulaşacaktır.

Kargo şirketleri tarafınca oluşabilecek aksilikler ve gecikmeler bizden bağımsızdır. Umarım herkese en kısa zamanda sorunsuz teslimat yapılır. Tüm kargo ücretleri tarafımızca karşılanmıştır.

3+ yıl önce EsraEcem paylaştı.
5 0
7 yorum - paylaş
+3

@mindik eger kargo sikintisiz gelirse videosunu cekip siteye atmayi dusunuyorum. Insan bi sevinc icinde olup siteye ilgimin artmasi ve eski keyif almaya tekrar donebilirim.

+2

Hayırlı olsun.

+1

Arkadaşlar tekrar yazıyorum. Sizlerin sorduğu yada soracağı hertürlü sorunun cevabı aslında site kullanıcı sözleşmesinde ve bizim açtığımız başlıklarda veriliyor. @Gülçin-Yıldız zaten mağazada ürünlerin AP olarak değeri verildi. TL değerini nerede gördünüz? Lütfen daha dikkatli olalım.

+3

Tesekkurler benim siparisim ptt kargo araciligiyla yola cikmis. Umarim sorunsuzca elime ulasir. Ilginiz icin tesekkurler.

+2

@EsraEcem mağazadaki ürünleri kaç ap karşılığında alabileceğimizi de belirtmiş olsanız bizim için daha güzel olurdu. Sadece tl olarak yazıyor.

+3

@devrimada şaka mı yapıyorsun? Öncelikle yazdığımı dikkatli oku. Kafanızdaki tüm sorular, kullanıcı sözleşmesinde ve bizim başlıklarımızda cevaplanıyor lakin iki cümle okuyamıyorsunuz. Yanlışlıkla sipariş verenler zaten sonrasında sipariş iptali yaptılar. Kargo ücretleri konusunu da yukarda yazdım.

0

Kargo ücretleri kime ait, sipariş iptali varmı belki yanlışlıkla sipariş verdik :) yaa kaldırın şu mağaza olayını yaaa :((

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.