AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+4

Ahmet’e sor eski haline dönsün mü sizce ?

3+ yıl önce Turkan.27 paylaştı.
4 0
6 yorum - paylaş
+1

Bir an önce dönmesini bekliyoruz yada iki seçenek olsun. Mağaza ve nakit diye.

+1

Gerçekten çok güzel olur eski sistem her ne kadar az ap versede şimdi mumla arıyoruz eskiyi ve eski siteyi, bence kimse memnun değil mağazadan yönetim bu karardan vazgeçsin.

+4

Bence de donsun. Yani o 25-50 ve katlarinda verilen cevap bonuslarinin verildigi zaman daha iyiydi. O zamanlara donulsun. Ve herkesin paraya ihtiyaci var. Urune degil. Madem magazaya devam edeceksiniz o zaman o magazaya altinda koyun. Diger urunleri de alip gondereceksiniz altini da. En azindan alip bozdurabilecegimiz birsey olsun da elimize para kalacak sekilde birseyler alalim. @dantes ve @esraecem

+5

Eski sistem olarak mağazanın olmadığı ap’nın 0.013 olduğu 25-50-100-250. cevapları geçtiğimizde bonus kazandığımız zamanlar dönülmesi gerekiyor.

+2

yeni halinde ne var ki ben yeni kullanmaya başladım size zahbet anlatırmısınız

+3

Evet Ahmet'e sor Sitesi eski sisteme deseydi çok güzel olur yani eski dedim ocak ve şubat aylarının kas ediyorum şu anda değil yani evet mağaza gelmiş ama Azad an önce de kazanmak zordur yani kimse yok doğru dürüst bir şey toplayamıyor Ordu Eğer dönüyorsa ocak ve şubat aylarına dönsün.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.