AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+1

Yarışma bittiğinde sayaçlar bir hafta döndü durdu sayaçları durduracak bir yetkili yoktu ortalıkta birde sms atacaklar hiç gülesim yoktu:))

+2

Siteye ilk girdiğimde duyurulara bakan biri olarak böyle birşey olursa artık yedi yirmi dört saate bakarım belki bildirim gelmiş de duymamışım :)

+2

Mantıklı bir girişim olabilir. Sayfa şuan biraz karışık aslında kimse ne yapması gerektiğini bilmiyor. Herkes çıksam mı kalsam mı düşüncesine girdi bile. Sayfa yönetiminin bu konuya el atıp sayfa için iyi birşeyler yapması gerekir...

+1

Aslında fikir çok güzel lakin adam akıllı site ilgilenen yok, sorulan sorulara cevap vermeye üşenen biricik yöneticilerimiz birde sms mi atacak çokkkkk zor :)

+1

Bence de haber verilmeli ayrıca düzgün bir şekilde yapılmalı bu site sıkıldık saçmalıklardan

+1

tabikide iletilmeli

+4

,lk siteye girdiğimde hemen duyurular ildirimler ve ap sistemi hakında yazılan cevapları okuyup siteyi gezerek yenilikler cıkarılanlara bakıyorum. telefona bildirim gelmesi bencede haklı bir istek fakat saten ayda yılda bir kez duyuru yapılıyor ve site o kadar ilgilenilmiyorken birde sms ile bildirim göndermeyeceklerdir.

+3

Siteye her zaman girdiğimizde duyuruları kontrol edemiyoruz. Ben çoğu zaman sorulara dalıp unutuyorum bile ya .

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.