AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

0

İlgi varsa nerede bu eski üyeler neden herkes kaçıyor niye kimse kazanamıyor niye bu isyanlar.

0

İlgilenen var keyfe göre anlaşılan eleştiri olarak açılan postları görmemezlikten geliyorlar kimse ortada yok arada bir bildirim atıyorlar.

0

Ben bu konuda 7 ay once gereken cevabı @dantes nikli arkadaşıma söyledim. Isterseniz aramızdaki o konuşmaya bakabilirsiniz.

+1

Hiç inanmıyorum yarışmada kendilerini belli ettiler, bitmesi gereken süre dışında da sayaç bol bol işleyip sıralama değiştirdi.

+4

Bu kişilerin birden fazla sitesi olduğu için açıp açıp kazancına bakıyorlardır muhtemelen. Sitedeki aklı başında tek yetkili Ahmet bey. Adam da hangi birine koşsun artık zavallı.

+1

Eve site yöneticileri Site ile ilgilendiğini inanıyorum çünkü site yetkilileri hem de çok fazla ilgileniyorlar Çünkü biz burada soru cevap yazıyoruz onlar orada 1000 tane soru ve cevaplarla ilgileniyorlar soruları düzeltiyorlar Yani onların Side ile ilgilenme Seydi yanlış soru sorduğunda sorular düzelme gizli kategori seçtiğinde kategoriler düzelmez Demek ki bu da ne oluyor Ahmet'e sor Sitesi gerçekten Site ile ilgileniyor.

+2

Kesinlikle ilgilendiklerine inanmıyorum yan gel yat osman gibi arada bir ortaya çıkıp bakın biz burdayız haaa gözümüz üzerinizde bildimleri dışında yoklar.

+1

Yani site yöneticileri Tabii ki de Site ile ilgileniyor site ile ilgilenmeseydi şu ana kadar bu site nasıl ayakta dururdu hem de çok ilgilendiğiniz düşünüyorum.

+2

Gorunen köy kilavuz istemez diye bir atasozumuz var ya. Aynen bu site için söylenmiş olmali.

+3

@kinetix bu konuda hem fikiriz, işlerine geldiği zaman ortaya çıkıp bildiri yolluyorlar :))

+1

@Ruya bende inanıyorum keşke aynı ivedilikle şikayetlerini arz eden arkadaşların soru ve sorunları ilede ilgilenseler, yarışma biteli üç ay olacak neredeyse hala kazançları yatmayan arkadaşlar var.

+1

ben tam olarak ilgilenmediklerini düşünüyorum. yani ilgilenseler böyle olmaz. işlerine gelince birşeylere el atıyorlar, o kadar.

0

Site yöneticileri site ile ilgilendiğini inanıyorum ilgilenme ler şu an burada herkes at koşturur abuk subuk şeyler paylaşılıyor olabilirdi herhalde ya da hiçbir üye kalmazdı site diye bir şey kalmazdı herhalde.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.