AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

0

Yerden göğe kadar haklısın arkadaş vakitten çalıp geliyoruz buraya elde avuçta var sıfır çözüm gelmeli.

+2

Yaz dostum

+1

Gidiyor mu sor bir bakalım kimse kaldı mı herkes buna benzer yerlerde kazancına kazanç eklerken biz burada yarışmadan kazandığımızı almak için kaç takla atıyoruz, sitenin amacı galiba üyeleri çıkmaya zorlamak gibi geliyor bana.

+1

Uzun süredir hiç ap kazanamıyorum kimse bunu beceriksizliğime yormasın, adamlar artık ap vermiyor açık açık ortadayken ap kurunun yükselmesini beklemek hayal öetesi olur eski sisteme geçip bonusları verseler bari.

+1

@esraecem bizede sürpriz yapsanız çok güzel olacaktır lütfen ???? ????

+1

bura gibi bir site benim takıldığım site. buraya fazla takılmamamdan anlamalısın. burası gibi daha 3 site var. @thegodfather55 ilk önce google'ye sor dememdeki sebep buydu. o kadar çok merak ediyorsan yazarsın instagramıma söylerim. öyle şakasın sen deyip kaçılmaz yani. bilip bilmeden konuşmayı çok seviyorsunuz anlaşılan.

+1

hem diyeceksin site adı ver diye. ondan sonra şaka mısın de. asıl garip olan sensin arkadaşım. amacın belli. asıl arızayı sen çıkartıyorsun ilk. böyle bir tepkiyle karşılasınca " arıza mısın? " diye sor. yok sana site mite.

0

@kinetix arıza mısın kardeş ne dediğini bilmiyosun daha bana burda efkam kesiyosun bak keyfine .

+1

ayrıca farkında olsaydınız önceki yazdıklarımda esra eceme mesaj yoluyla ulaşamadığımı, ikinci seviye olduğum için kimseye yazamayacağımı da anlamanız gerekirdi. birde şaka olmalısınız filan yazmalar. apaçık söylüyorum. kadın mısınız erkek misiniz bilmem etmem zaten. @thegodfather55

+1

@thegodfather55 işte hem burada bana site&uygulama sorup instagramdan sormayan arkadaşımız... amacı belli.. beni banlatmak. gerçekten paraya ihtiyacınız olsa instagram adresime ulaşırdınız. özel olarak kullandığım adres değil bu zaten. korkmayın. instagram hesabımdan söyleyeceğim dediğim kişilere de bizzat demişimdir. sizin gibi değilim. hem o kadar adres verin deyip ulaşmamak ayrı bir ironi.

-1

@thegodfather55 ınstagramdan ulaş o zaman bana. para kazandığım iki üç uygulama var. ve bir site. hepsini yazayım. öyle burada yaz demekle olmuyor. sana site veya uygulama adı vericemdiye banlanamam kusura bakma. gerçekten para kazanmak istiyorsan " yaprak.sarmasiii " adlı hesabımdan ulaşırsın. şaka mıyım değil miyim anlarsın kardeşim. ben senin gibi yanardöner değilim.

-1

@kinetix şakasın sen.

+1

Ap isteriz ap isteriz ap isteriz.işte o kadar deriz. ...

0

@esraecem süpriziniz için teşekkür ederim ama bunu keşke sorulara yazdığımız cevaplarda da görebilsek.

0

@thegodfather55 google'ye bir soru cevap sitesi yazın... zaten biri öncelikli olarak çıkacak. kendimiz banlatamam şimdi burada. google'ya yazıp çok rahat bulunabiliyor 2 site.

0

@kinetix bekliyorum hala atmadınız siteleri yemeyin lafınızı ortaya bi laf attınız söyleyin de bilelim.

-3

@kinetix hahah ya gerçekten efsanesin. Burayı bu kadar ciddiye alman hoşuma gitti. Sana bi sürpriz yapalım, bildirimlere bak :))

0

Yaz linki gitsin :)

+1

@esraecem buyrun... bana kalmadan cevabinizi almis oldunuz... arkadasin da dedigi gibi dolar dakika basi ya da saat basi yukselen dusen birsey degil. Bence bunun arkasina saklanmayin. Ilk zamanlarda vermiyordunuz zaten. Puanlamayi nasil verdiginiz bile belli degil. Kafaniza gore ap vermediginiz nereden belli. Bu konuda da acik olursaniz sevinirim. Ap bozdururken filan bizden kesinti oluyor, odeme yapilacagi zaman kedinti oluyor. Bunlarin muhasebe kayitlarini bize gosterin o zaman. Neden kesinti yapildigina dair. Bugun bir sigorta primi yattiginda nereye ne kadar verildigi brllidir. Bu sitede de bu kesintilerin neden yapildigini da gun yuzune cikarin.

+3

@kinetix bin basar dediğiniz siteleri özelden yollar mısınız ?

+2

Dolar saat başı değişiyor yani ne alakası var dolarla bu kur kaç aydır böyle düşük yani dolara baglamayın bence. Merhaba ayrıca bu hem AP kazandırmıyonuz hemde sitenin aktifliğinden bahsediyorsunuz kimse girmez tabi heves bile kalmadı bu yüzden istekte sıfırlandı herkeste ya bu siteyi kapatın yada AP deger ini yükseltin. Bahanelere yer yok artık. @esraecem

-2

Nası bi açıklama yapabilirim adı üzerinde bu kur. Ne zaman artacağı ne zaman düşeceği belli olmaz. Zamanında bir gecede iki kere kur değiştiği olmuştu. Doların ne zaman yükselip düşeceğini biliyor musunuz? Bu da onun gibi birşey. Sitedeki üyelerin aktivasyonuna bağlı bu kur değişimi. Adı üzerinde işte KUR :))
Ayrıca tehdit etmedim ne alakası var? Asıl tehdit eden sensin. Reklam yaparım diye. İstiyorsan buyur yap dedim.

+1

işin anca tehdit. @esraecem seviyem 2 oldugu icin mesaj atamiyoruz malesef. Bizde napalim boyle ulasmaya calisiyoruz size. Ap kuru yukselecek mi yoksa boylr mi devam edecek? Nisanda artacagi yonunde haberler vardi. Ama artmamis anlasilan. Boyle devam edecekse ap kazanimlari cok dusuk. Yani bu kura ragmen ap kazanilamiyor. Gun icinde site sirkulasyonu cok fazla vd ap kazanimlari qcayip dustu. Bu konuda bilgi istiyoruz sadece. Ama kac zamandir ap ler hakkinda soru acilmasina ragmen hic aciklama yapilmiyor maalesef. Herkesin aklinda soru işaretleri var bu konuda. Bu konuda ufak bir aciklamaniz bile bizim icin iyidir.

0

Ne konuda açıklama istiyorsunuz anlamadım.
Ayrıca reklam yapmak istiyorsan buyur yap, gereken yaptırım neyse onu uygularım.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.