AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+9

Sitenin yeniden canlanması için ufukta bir yarışma varmı?

3+ yıl önce devrimada paylaştı.
10 1
43 yorum - paylaş
0

Artık bir yarışma olsun lütfen bekliyoruz tek kazanç kapısı yarışmalar yarışma olmazsa sitede gün boyu sinek avlıyoruz hiçbir cevaba bonus gelmiyor.

0

@berivan2149 aynen. Bunu hep savundum. Hala da savunacagim. Zaten zaman ayurip bu puanlari hakkimizla kazanmisiz. Ne hakla vermezler puanlsrimizi... yani dava acilsa bunlara hakli olacak sizlersiniz. Siteye emek verip o kadar para kazandirip, para kazanmissiniz emeginiz yatmiyor. Ne sacma bir sistem yaratmışlar site icerisinde. Yani bu biza calisun, size paralaeinizi gasp edip daha fazla sitedr aktif olmanizi saglayacagiz, calisin köleler demek gibi birsey...

+1

İşte geldik asıl konuya bende yeniyim Nisan ayının ortasında geldim referans ile geldim yarışmaya dahil oldum yarışma boyunca elden geldiğince cevap verdim soru sordum bir kategoride adım vardı sonradan farkettim son sıralar da diyebilirim konunun özüne dönersek aktif olmasaydım zaten beni oradan indirecektiler yarışma boyunca aktif oldum yarışma sonunda o tempodan dolayı birde bulunduğum yerin şebekesinden ötürü taş patlasa toplamda üç beş gün uzak kaldım, ben yatacak ap beklerken karşıma aktif olmadığım bahanesi sürüldü iyimi bu şimdi ve benim gibi yüzlerce arkadaş mağdur edildi, şimdi bakıyorum siteye hiç kimse yok gidenler haklı sistem değişmeli.

+2

Yarisma suresinde aktif olu daha oncrsine niye bakiyorlar yahu. Brn belki yeni geldim, o sirada yarisma vardi, kazandim. Niye alamayacakmışım ap lerimi. Yani savunduklari seyler cok yanlis. Zaten yarisma olmasa bilr aktif degil diyerek kazandigim ap lerin odemesi yapilmiyot. Bundan daha buyuk sacmalik mi var sitede. Yani bu puanlar dedigin gibi zembille mi indi benim profilime. Niye kazandığımı alamiyorum ben. Insan mesela her dakika sitrde aktif olamaz, sebeke cekmeyrn bir yere gitmistir, ayin bir haftasi memleketinde koyde kalsa, sebeke cekmese, 1 hafta aktif degildin odemenizi vermiyoruz dmeeleri ne kadar dogru. Onu diyorum. Bu aktiflik sati basli basina sacma. Yani oncelikle site icerisinde bazi seylerin duzene sokulmasi lazim. Yarismalar sonradan olacak seyler. Bu siteden 10 aktif uyeyi postaladilar sonra hesaplari geri acildi. Ama hesaplari banli oldugu surece neden hemen referans yarismasi yapildi mesela. Yani haksizliklari cok bu sitenin. Kendilerine cekiduzen vermesi gerek sitenin. Ve bu ancak bizim ses cikarmamizla olur. Neden haksizlik karsisinda susuyorsunuz ki? Sadece soz degil, bircok uye ses cikarmiyor sitede. Haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir demis peygamber efendimiz. Eger sitede biz yapilan bu haksizliklara karsi olursak sitede birseyler degisir.

+1

Bende bunu soruyorum adam aktif değilse yaklaşık iki ay boyunca nasıl listeye girip kazanabilir, gökten zembille mi onlara ap yağıyorda kazanacaklar arasına giriyorlar kör olanda görür ki bunlar yazıp çiziyor emek veriyor ki kazanıyor kimsenin lütfu ile bir yere gelmiyorlar buna rağmen nasıl olur ödeme alamazlar, bakın benim iki referansımın da yatmamış onlarda mağdur ben onlardan daha mağdur.

+2

Hani diyorlar ya aktiflik diye. Bu adamlar sitede aktif olmasa bu kadar puan kazanabilir mi? Bence ap leri vermemek adina arkasina sigindiklari bir yontem aktif olmadi diyr vermemek. Yani ortada cozum olusturacak bir durum yok. Bu bahaneyi uretip vermiyorlar. Bunun arkasina siginmasalar keske... cunku bu kisiler o kadsr emek vermis o kadsr puan kazsnmis acikcasi. Birisine de denmis yok soru sormamis bu kadsr süre icerisinde diye. Ya i puanlari vermemek adina soru sormamasini bahane edebiliyorlar. @devrimada yoksa senle kisisel bir sorunum yok yanlis anlama lutfen. :) yani bu durumlar varken yeni bir yarisma olmamasi daha iyi olacaktır.

+3

@kinetix yarışma ücretleri yatmayan arkadaşlar için bizler ne yapabiliriz bir fikrin varmı ortak karar alınsa beraberlik olsa kimse kimsenin hakkının yenildiğine şahit olmasa.

+3

Parasi yatmayan arkadaşlar oldukca yeni bir yarisma yapmak anlamsiz olacak. Zaten para vermemek icin ellerinden geleni yapan yonetim bu ap leri hakkiyla dagitabilecegini mi zannediyorsunuz? Hak yemektense yarismalar olmasin. @devrimada @esraecem

+1

@Berivan2149 yönetim uyuyor rahatsız etme suss:) siteden giden gidene de beni burda ne tutuyor onu anlamadım doğrusu burayı seviyorum nedensiz bu arada bonuslar geri gelse güzel olur.

+3

@EsraEcem neredesin duyuru yapmayı özlemedin mi:)

+1

Ufukta ki kara bulutlar bile aklandı ama site moderatörlerinin bu konu hakkında ki görüşleri aklanmadı gitti:)

+3

Site yeniden canlansa bile fayda etmez ap'lar düşük ödeme almak çok zorlaştı para kazanmak mümkün değil bu şartlar altında önce bunların düzelmesi lazım bunlar düzelse emin ol ahmetesor ekibide daha çok kazanacak biz üyeler de çok fazla içinde aktif olup soru cevap yaparız.

+2

Sayın şu ap dağıtında sonra sitenin geleceği için bunca güzel güzel insanı dağılmadan bir çare üretilirse güzel olur.

+1

Önce bir kazancımı alayım bu yarışmanın aktif değilim diye yatmamış soru sorup cevap veriyoruz ap gelmeyince giresi gelmiyor.

+3

Daha kazancım yatmadı ne yarışması. Site öncelikle kazanan üyelerin kazançlarını yatırıp güven oyu alsın bence sonra ne yapar bilemem.

+3

Öncelikle bu kazançlar yatırılsın sonra yeni yarışma yapılsın bu defada süre biraz daha uzun olsun, farkettim ki siteye renk getiren yarışmalardır.

+1

Kimisinin ücreti yatmış kimisinin yatmamış kim niye güvensin benimde kafam karıştı yarışma olursa kim bu yorumları okusa girmez bir an önce site eski haline döndü.

+1

Önceki yarışmalardan kazanılan ücretleri yatmayan üyelerin varlığını düşünürsek öncelik onların ücretlerinin verilmesi olsun. Yakın bir zamanda bir yarışma olursa güzel olur.

+2

Artık ap'nin kazanılmasının zor olduğu bir yerde yarışma olması kaçınılmaz. Yönetim kadrosu biraz siteye önem verip ap dağıtmada cimrilik olma olma.

+2

Siteye can vermek sadece yarışma üzerinden olmamalı diye düşünüyorum. Ap kuru biraz yüksektilirse rekor derecede siteye üye girişi olur.

+4

@devrimada Benim aktiflik problemim de yok. Ama ödeme yapılmak istenmediği için az soru sormak gibi bir saçma gerekçeyle kazancım hesabıma geçirilmemiş. Gerçi cevap da verilemiyor ama anladığım bu. :D

+1

@Gürcan sana daha geçen yarışmadan bu yana ödeme yapılmadı mı?? Nasıl olur ki bu kafam karıştı şimdi bu aktiflik olayı da ne aktif olmayanlar kazanç alamaz mı??

+5

Her yarışma sonrasında hukuk dersi vermekten yoruldum yönetime. Hala size ve sözünüze kıymet verip dürüstlük beklediğim için tuhaflık bende. Kurnazlık yaptığını sanıyorsun ya... Bunun adı başka bir şey. @EsraEcem

+2

Yeni bir yarışmadansa site ap değerini az yükseltme yoluna gitse yada ap vermede cimri davranması sitenin canlanacağına inanıyorum. Birde yarışmadan kazanan arkadaşlarında kazançları yatarsa daha iyi olur.

+5

Okuduğum yorumlara bakılırsa ücreti yatmamış arkadaşlar ve haklı isyanları var, öncelikle sitenin bütün yarışmada ki arkadaşların ücretlerini yatırıp bu mağduriyeti gidermesi lazım. Yeni bir yarışma beklentimin çok yüksek ve olmasını istiyorum.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.