AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

0

Üyelerin canı sağolsun derim. Kaybım yok. Tek kaybım burada harcayacağım vakiti başka yerde harcamak olacaktır.

+1

hayırlısı be gülüm :))

+2

Böyle bir şey olsa üzülürdüm, çünkü çok emeklerim var bu sitede hala da yarışma sonuçları açıklanmadı kimse ücretlerini alamadı...

+3

O anki ruh halime bağlı jsjsjsjs

+4

Hiç sasirmam daha çok sevinirim çünkü yönetim yerlerde gün gün kullanıcı azaldı yarışma ile ilgili güven sıfır daha sonuç açıklanmadı

+1

Bu soru hala neden görünüyor bir faydası varmı etkileşimde kalmasından dolayı @EsraEcem

+4

Hiç birşey olmaz birincisi bi sitede oturmuyodur yada gece konduda oturuyodur

+3

Böyle bir durum ile karşılaşacak olsak yapabileceğimiz bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir yıla yakın süredir buradayım. Öyle bir şey olacağını da sanmıyorum açıkçası.

+4

Üzülürdüm çünkü çok insan tanıdım burda aile gibi olduk. Birçok arkadaşım ile burada laflıyoruz güzel bir sosyal site umarım hiç kapanmaz.

+4

emeğim boşuna gittiği için üzlürdüm

+4

Verecek tepkim olmaz takılmıyorum zaten. Kazancım sıfır elde var sıfır bu yüzden takacak değil. Çok yüksek bir ap olurda ödeme alamadan kapandaydı deli olur belki mahkemeye verirdim emek hırsızlığından.

+6

Üzülürdum gerçekten çünkü burası bayağı bağımlılık yaptı.

+6

Hiç şaşırmazdım buna, alışkınım böyle sürprizlerle karşılaşmaya. Yinede o kadar boşa giden zamanım için üzülürdüm. Hakkımı helal etmezdim.

+6

Bu sitenin kurucusu, benim hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biridir, hatta en başlarındadır. O yüzden içiniz rahat olsun.

+5

İçimden nedense böyle bir sürpriz olacağı geliyor çiftlik bank misali:d canım sağolsun olan kazandığım ap,lere olsun bende kıymetlimi :d

+5

Çok üzülürüm yeni yeni alıştım buraya kazancım yok giden kazanç olsun ama siteye birşey olmasın. Böyle siteler çok ender siteler sahip çıkmak gerek.

+5

İçimden küfür etmekten başka ne yapabilirim inan bilmiyorum. Üzülürdüm doğrusu çünkü güzel bir site tamamen bilgiye dayalı.

+4

Tepkim verecek kadar kaybım büyük olmadığı için belki içimden hay sizin yapacağınız işe ... der geçerdim.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.