AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+8

Sitenin ap oranını yükseltmesi için bizler ne yapabiliriz?

3+ yıl önce Zeynep_ömer paylaştı.
8 0
13 yorum - paylaş
+2

Ancak aktif olarak destek çıkılabilinir. Başka yoluda üye sayısının artması buda kullanıcıların memnuniyetiyle olur.

+5

Site diye bişey kalmadı ki yarışmaları keyiflerine göre yapıyorlar ödemelere dikkat azaldı siteye katılım oranı düştü

+3

Site sahipleri az cömert davranıp ap verirse üyeler daha çok siteye girer daha kaliteli soru ve cevaplar çıkar. Çıkan soru ve cevaplar Google ve yanii de tıklanmaya girer buda geri dönüşüm olur.

+4

AP değerini yükseltmek için yapılabilecek bir şey yok bence.

+2

Yapabileceğimiz tek şey üye getirmek. Siteyi tanıtmak aramalar ilk sıraya koymak.

+2

@EsraEcem site ap vermediği için üyelerin bir çoğu uygulamayı bırakıyor. Şimdi benim burayı tavsiye etmem için sitedem memnun kalmam lazım degiliim. Bazen elli cevaba 2 ap veriyor, biraz da sizler esnetin bari.

+2

Uygulamayı kullanan üye sayısı artarsa reklam verecek şirketlerin ilgisini çeker sonuçta reklamın amacı daha çok insana ulaşmak sitede üyeler çoğalınca reklam alır arama motorlarında adı çıktıkça popülariteye girer bunlar sitenin kazancını artırır.

+3

Google aramalarında ilk sıralara gelirsek sitenin kazancı dört beş kat eder. Bizim de payımıza cevaplara yüksek ap,ler olarak geri döner.

+5

@Berivan2149 aynen. Ayrıca internet kullanıcılarının google üzerinden yaptığı aramalarla siteye ulaşabilmeleri gerekir. Öyle başlıklar açılmalıki, birisi google'da aradığında o başlığa ulaşabilmeli. Şuan size reklamlar çok gibi görünsede, site tüm kazancını olduğu gibi kullanıcılara aktarıyor. Burada üyelerden başka para kazanan yok.

+6

Bunları talep etmeliyiz, şuanda siteyi seviyoruz AP oranı düşük çok az bir değeri var ona rağmen aidiyetimizi hissediyoruz ve paylaşım yapıyoruz,zaman zaman AP değeri artsın diye paylaşım yapıyoruz eğer kazanç sağlayamazsak taleplerimiz karşılanmazsa diğerleri gibi biz de kaçarız.

+6

Zaten bence Biz elimizden geleni yapıyoruz zaten ap fiyatı yükselmiyor site yeterince gelir elde ettiğini düşünüyorum çünkü Site reklamlardan geçilmiyor Reklamların en az ne kadar para alacağını Ancak onlar biliyor onlar çok para alıyor zaten bilerek fiyatını yükseltmiyor bana göre daha fazla Onlar kazansın diye sadece biz burada sinek avlıyoruz.

+5

Site eski haline dönerse eski üyeler gelirse site baya bir gelişir. Ap kuru biraz zor yükselir, yükselmesi Türkiye'nin ekonomisine bağlı ekonomik krizin tam ortasında olduğumuz kesin bu yüzden biraz daha zaman lazım.

+6

Aktif olup burada paylaşılan soruları diğer sosyal medya ağlarında sık sık paylaşıp siteye ziyaretçi getirmek. Bunlar ziyaretçi gelince reklam daha çok alır alınan reklamların ücreti ap, olarak geri dönüş yapar.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.