AP ve KazançGruba katıl684 üye

AP ve Kazançlar hakkında sohbet grubu.

+2

aldatılırsanız ne yaparsınız?

3+ yıl önce yagyğmuryılmaz paylaştı.
2 0
6 yorum - paylaş
0

Daha önce başıma gelmediği için bilemiyorum nasıl tepki verirdim hoş başıma gelmemesi aldatılmadığım anlamına gelmez belki böyle bir şey olmuştur ama haberim olmamıştır. Bu konuda biraz hassasım çünkü hoş değil intikam almak gibi saçma şeylere girmezdim sanırım.

0

Aldatılmak bir ilişkide kırmızı noktamdır. Affetmek söz konusu bile değildir. Onu sevdiğim için üzülürüm. Kesinlikle intikam gibi bir çaba içinde olmam. Sakin bir şekilde ayrılırım. Bu karakterde biri hayatımda olamaz. Benden uzak olsun.

0

aldatan aldanır aldatılir... eminseniz ve gerçeklik payı yüksek ise ikinci bir şans yaşadınız olaya bağlı detayi sizde saklı... bir süre düşünüp her detayı düşünerek ona göre karar verirsiniz. öfke aninda sinirliyken karar vermeniz acelice ve faydasız olur...güzelcene sakin kafayla düşünün ve kalbinizin sesini dinleyin...

+2

Hiç kimsenin böyle birşey yaşamasını istemem tabikide. Fakat benim başıma gelseydi affetmezdim çünkü 1 kere aldatan gene aldatır diye düşünüyorum. Ya bunu karşındaki kişiyle birebir konuşup ikaz ederek uyarmalısın.yada elini yıkayıp kendi hayatına bakmalısın.bununla yaşamak zordur diye düşünüyorum. Fakat şunu unutmayalım aldatan kişi anca kendini aldatır ve kendine saygılısızlığık edip ,insanlar ve çevresini kendinde uzaklaştırır diyorum..

0

Aldatılmak insanın başına gelebilecek en kötü şey bence özellikle evliyken ve çocuğun varsa, bekara koca yada karı boşamak kolay demişler tam da öyle gerçekten Allah kimseye yaşatmasın bu konuda büyük konuşmak istemiyorum başımdan ufak çaplı bişey geçti bu konuyla ilgili evi dağıttım yıktım döktüm heryeri elim ayağım zangır zangır titriyoken üstümü giyinmeye çalışıp evi terketmeye kalkıştım o sırada eşim var gücüyle bana engel olmaya çalıştı onun gözlerinde çaresizliği ve kaybetme korkusunu o an gördüm 1 ay kendime gelememiştim işin aslı aslında eşim suçsuzmuş sorup soruştırdım kızı araştırdım eşimi gözüne kestirmiş birinden alıp numarayı aramış direk eşimi ve bu kız daha 16 yaşındaymış bunu duyunca kıza üzüldüm kendi halimden vaz geçip daha 16 yaşında yolu yollamış yazık günah, başıma bidaha böyle bişey gelse kaldıramam sanırım düşünmek bile istemiyorum

+1

Karışımdaki insanın vicdaniyla oynarım arkamı dönüp bakmam bile

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.