AP ve KazançGruba katıl684 üye

AP ve Kazançlar hakkında sohbet grubu.

+1

Huwai mi Apple mi

3+ yıl önce Sevo177 paylaştı.
1 0
8 yorum - paylaş
0

Apple

0

Apple

+1

ben LG kullanıyorum ama huawei güzel marka sağlam telefonlar çıkartıyor param olsa huawei alırım...

+1

Son zamanlarda belki de en çok karşıma çıkan sorulardan birisi. Huawei cidden telefon bakımından harikalar yaratıyor. Gerek kamerası gerek işlemcisi olsun. Bu arada Huawei bir Apple kullanıcısı olarak bu kadar övmem de ilginç cidden.

0

Şimdi çok sık gündeme gelen ve sürekli aynı soruların kıyaslamasının yapıldığı bir karşılaştırma açıkcası.Belki sabahlara kadar konuşarak karşılaştırma yapılarak konuşulucak bir durum ama kısa ve net söylemek gerekirse eğer,kullanacağın uygulamalar ve telefonu bir amaç uğruna kullanıcam diyorsan ve sonrasında garanti kapsamı içinde servis sorunu vb. durumlarla karşılaşmak istemiyorsan benim tercihim her zaman iphone'dan yana olurdu.Ne kadar diğerlerine göre pahalıda olsa sunmuş oldukları kendine özel işletim sistemi ve garanti kapsamı dahilinde pil değişimi harici hiç bir arızada tamir yapılmaması ve sıfır cihaz değişiminin yapılmasıdır.Paran varsa hiç tereddüt etmeden İphone,eğer o kadar para vermem dersen mecburen Huawei.

0

Apple de çoğu uygulama ve programlar paralı olduğu için benim tercihim Huawei.

0

Samsung

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.