Para KAZANMAGruba katıl527 üye

Arkadaşlar Grubumuzun Kurallarını Uyulmadığı Takdirde Gruptan Çıkarılacaktır... KURALLAR:Tüm soruları beğenerek cevap yazın ayrıca cevaplarıda beğenmelisiniz KÜFÜR YASAKTIR...

+3

Amacınız eğlenmek mı para kazanmak mı?

3+ yıl önce Hdbef2210 paylaştı.
3 0
7 yorum - paylaş
+3

Başlarda para kazanmak için girmiştim güzelde kazanılıyordu o zamanlar ap sistemi yoktu.Keşke şuan da olmasa sonra ap sistemi gelince çok zorlaşmaya başladı site o yüzden eğlence kısmına bakayım dedim kendimce baya eğlenmiştim ama bu sefer de para kuruş ilerlemiyordu ara verdim çok uzun bir süre tekrar girdim.Deneyeceğim bakalım şansımı.

+3

İlk başta para kazanma amacıyla üye olduğumu söylememde bir sakınca yok. Sonradan para kazanmak için burada ciddi derecede zaman harcayacağımı öğrenince bu işten vazgeçtim. Eğlenmeye yöneldim.

+1

Denemek istedim tabi para amaçlı olarakta devam ediyorum daha yeniyim

+2

Tamam muhakkak eğleniyoruz ama para olmasa işin ucunda sayı çok düşer. Mesela ben giderim. Eğlenceyle para kazanma stresi içinde gidi geliyoruz bütün gün zaman nasıl geçti anlamıyoruz

+2

Para kazanmak için gelmiştim ama eğleniyorumda

+3

Amacın para kazanmak olunca eğlenemezsin. Yani bir şeyi profesyonel yaparsan. O iş hobilikten yani eğlenceden çıkar. Bence herkes para için burada öncelikle.

+3

Para kazanmak amacıyla girdim. Ancak şuan eğlenceli gidiyor.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.