AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+18

Ahmetesor Sözlük yayına girmiştir.

Şuradan sözlük hakkında bilgi edinilebilir:
https://ahmetesor.com/static/howto#review

Sözlük, tam bir bilgi kaynağı olma yolunda ilerlememizi sağlayacak bir platform olarak düşünüldü. Konsepti soru cevap konseptinden farklı, bu nedenle dikkat edilmesi gerekiyor.

Sözlükteki gelir modeli biraz farklı olacak. Başlık ya da entry sayısına göre bir gelir oluşmayacak. Başlık ve entrylerin kalitesi ve popülerliğine ve faydalı olmasına göre gelir oluşturulacak. Henüz gelir modeli hazır değil, biraz içerik birikince hazır olacak.

Sözlük linki :
https://ahmetesor.com/sozluk/

Sözlükten anasayfaya dönmek için bir kategoriye ya da kazançlar vb. bir menüye girip daha sonra dönmek gerekiyor, sözlükte logoya bastıkça sözlüğü yeniliyor.

3+ yıl önce dantes paylaştı.
18 0
20 yorum - paylaş
0

@Frankresh sözlük kısmına girip açılan konu başlıklarına en az 5 yorum yapıp yazar olabilirsin.

0

Hayırlı olsun inşallah ekşi sözlük e rakip olmak güzel olabilir hepimizin katkısı oldukça dahada haz vereceğine inanıyorum

+1

Hayırlı olsun kardeşim

+2

sözlük platformlarında genelde soru cümleleri (nedir,nasıl,ne kadar,hangisi vb) kullanılmaz.
Bütün kelimeler özel isimler de dahil olmak üzere küçük harfle yazılır ama herhangi bir ek kesme işaretiyle ayrılır.Emoji kullanılmaz.Gülücük emojisini kullanmak için (bknz:swh) kullanılıyordu.Burada ne kullanılıyor bilmiyorum.Sevindiri bi haber sözlük platformunun oluşması.

+6

Doğrusunu söylemek gerekirse gereksiz buldum. Bu konuda negatif görüşte olan tek benimdir sanıyorum. Yani sözlük sayfaları yeterince çok. AhmeteSor, geriye kalan özellikleriyle her anlamda önde bana kalırsa. Bu sözlük olayı dışarıdan bakan bir göz için "özenti" olarak nitelendirilebilir. Kendimi siteyi ilk kez ziyaret eden biri olarak düşündüğümde, buradaki sözlük kategorisini görünce "diğer sözlüklerden farkı ne?" diye sorgularım. Belki üyeler için faydalı olacaktır veya bazı istisna konuların bilgilendirici niteliği ön plana çıkacaktır ama "sözlük" yerine; "inceleme" olarak kalsa daha iyi olurdu. İsimsel olarak değişikliğe gidilirse daha hoş olabilir. Tabi bu benim düşüncem. Üyelerin çoğu beğenmiş zaten. Ben de şahsi fikrimi dile getirmek istedim. Umarım güzel bir istikrar sağlar da ben haksız çıkarım.

+3

Şahsen denetiminin güzel olduğunda çok verimli olacak listeye de katkı yapabilecek bir kategori olmuş. Bu güzel projeden dolayı sizi tebrik ediyorum ve şahsen elimden geldiğince de katkı sağlamaya çalışacağım.

+2

Sözlükte kazanılan AP ler buradakiler ile ortak mı olacak?

+5

Hayırlı olsun cümlemize

+5

süper olmuş gerçekten site yönetimine teşekkürler.

+6

Sözlük bölümü güzel olmuş. Takibinin iyi yapılması gerektiğini düşünüyorum yalnız. Sürekli bir denetim olmazsa incelemelere benzer korkarım ki. Kazanç konusunun bir an önce ele alınmasını talep ediyorum.. Bir de çaylak olarak kalmak can sıkıcı. :( Yaklaşık 10 entry girdim. El atılırsa sevinirim.

+4

ekşinin sonu geldi(!)

+6

evet bende inceledim gerçekten harika olmuş. site yönetimi olsun mod. lar olsun arı gibi çalışıyor maşallah örnegin bir soruyu 5 aydır şikayet ediyorum form dolduruyorum mail bırakıyorum iletişime geçmek için her yolu deniyorum bir sonuç alamadım.. ben bu durumdan dolayı sizden özür dilerim bilemedim bu kadar yogun oldugunuzu bilseydim Sn @dantes hiç böyle girişimlerde bulunmazdim birde topluma mal olmuş adblock ve kesilen ap lerden ne kadar kar ettiniz onu merak ediyoruz? bir de siz KUR diyince ne anlıyorsunuz? mesela dolar sürekli degişiyor diger kurlarda ama sizin kur 4 aydır ayni :==)) çok saygı duydugum bir arkadaşımın dedigi gibi Kafamda deli sorular :))

+2

Hayırlı olsun

+2

Hayırlı olsun

+2

İnceleme bölümüne çok fazla benziyor. Sanırım tek farkı açıklamada olduğu gibi ya da daha fazlası olabilir. Hayırlı olsun o zaman.

+2

Hayırlı olsun.

+9

Sözlükte her harfi küçük yazıyoruz herhalde. Fakat dikkatimi çeken yine bir husus oldu. Özel isim olan Sabahattin Ali'yi halihazırda zaten küçük harfle yazmışsınız bir de ali'nin diye neden kesme işareti kullandınız ki? İmlaya dikkat ediliyor mu, edilmiyor mu kafamda deli sorular.

+9

Harika, eksik parçamızdı. Gelir planı olmamasına bayıldım özellikle, ama olsun eminim en iyisini yapacaksınız.

-1

Çok iyi bir site

+3

Bu uygulamayı çok beğendim. Ne güzel düşünülmüş. Bir sözlük için yazıp AP kazanmanın güzel olacağını düşünüyorum.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.