AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+8

Cevap Sayısı Bonusları Kaldırıldı mı?

25 cevaba 50, 50 cevaba 100 ve 100 cevaba 150 AP olarak verilen bonus AP'leri kaldırdınız mı? Benim gibi birkaç üye daha alamadı.

3+ yıl önce Fernandobononcini paylaştı.
8 0
12 yorum - paylaş
+3

Eğer böyle bir şey varsa duyurusu da yapılmalıdır. İnsanlar denek gibi sürekli başlarına gelmeyince öğrenemiyorlar ne olmuş, ne bitmiş diye. Kuralsız hiçbir kurum olmaz. Bir şey değiştiğinde onu bildirmeyen kurum da olmaz. Biz burada açtığımız grupta bile aman üyelerimizin güveni sarsılmasın diye, onların fikirlerine yönelik ara sıra konu açıyoruz. Nasıl gidiyor, neler oldu, neler bitti, neler değişecek...Grupta ise sitedekinin 1/4 oranında üye var sadece. Belki de daha az. Saygı duymak sayıyı ya da para kazanmayı gerektirmez. İletişim önemli.

+1

Dün bonus aldım ancak bugün 25 soruya ulaşmadım henüz. Eğer vermezse ya dediğiniz gibi kalkmıştır. Ya da belirli bir süreliğine kapatılmış olabilir. Açıklama yapılıyorsa eğer onu beklemeliyiz bence.

+1

Ben biraz geceden başladığım için tam alıp alamadığımı hatırlamıyorum ama şu an 40. cevabımı da verdim hatta bununla 41 olacak ama 165 ap yapmışım bugün sanırım gelmedi..Biraz daha cevaplayayım bakayım belki gelir..

+4

Ayrıca mailden dönüş yapılmıyor , burdan en azından market örneği verip sonra da ben uygulamıyorum ki niye girdim bu muhabbete diyen moderatörlerle iletişim kurabiliyoruz, çok şükür.

+3

burası zaten orası @Tolgadamla09
DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+1

Bende alamadım yaptim ama olmadi

+1

Eğer kaldırıldı ise korktuğum başıma geldi diyebilirim. Kur değerini yükseltip bonusları kısacaklar. Böylesi daha mı iyi olur bilmiyorum ama kur yükselmeden çekilen cevap barajı AP'leri insanın motivasyonunu düşürür. Zaten sıkıntılarımdan dolayı bir süredir aktif olamıyordum. Şimdi bu manzara ile karşılaşmak hiç iyi olmadı.

+5

Kur yükselecek, ap'leri bozdurun yoksa silinecek de diyebilirler yani. Sonra da aynen böyle ap yi gören cennetlik olur. Kimi kime şikayet edeceksek. Haksız yere ap'ler alındı göz göre göre. 5-10 kişi yazdı sadece. Diğer alındığında kimse yazmamıştı. Yok yazarsak da silinecek mi hesabımız onu da bilmiyoruz. Aldığınız ap 1 tl bile etmiyor, yaptıklarınızın ise yavaş yavaş geliyor sesi.....

0

Cevap sayısı bonusları kaldırılmadı Hala da veriliyor ama sizlerin bu sonuçları alabilmeniz için verdiğiniz cevapları Özgün ve kısa olmamasına dikkat etmeniz gerekiyor özgür ve uzun cevapları karşı site sizlere belirlediği bonusları vermektedir Mesela ben sabahtan beri verdiğim birkaç cevaptan 100 bonusu topladım

+4

50 yanıt vermiş olmama rağmen malesef hiç cevap bonusuna denk gelmedim, büyük ihtimallr ya kaldırıldı ya da yeni düzenlemeler yapılarak cevap limitleri arttırıldı. Vermiş olduğumuz yanıtlardan AP kazanamamamızın ve bonusların birden ortadan kalkmasının sebebi umarım kurun ciddi bir artış göstercek olmasından kaynaklanıyordur.

+2

Ben dün bonuslar aldım ama bugün kalktıysa bilemiyorum.

+3

Yok kalkmadı kardeşim halen devam ediyor.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.