AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+13

1.500.000 AP Ödüllü Yarışmalar Hakkında Açıklayıcı Bilgiler

Yarışmaya nasıl katılırım?
Yarışmaya katılmak için ek herhangi bir şey yapmaya gerek yoktur, tüm üyeler yarışmaya otomatik olarak katılırlar.

Cevapsız sorulara cevap veriyorum ama sistem saymıyor, neden?
Cevapsız sorulara verilen kapsamlı ve özgün cevaplar sayılmaktadır. Örneğin, "çayın faydaları nelerdir?" gibi bir soruya, "çay çok faydalıdır." gibi kısa ve soruyu tam olarak yanıtlamayan bir cevap, geçerli cevap sayılmamaktadır.

Referans üyelikte tekil IP ne demektir?
Aynı kişinin kendi referans linkiyle birden çok üyelik açmasını önlemek amacıyla getirilmiş bir tedbirdir. Referans üyelerin farklı kişiler olması gerekir.

Ödüllü sorular nereden sorulmaktadır?
Ödüllü sorular, Ödüllü Soru hesabından sorulmaktadır. Hesap linki:
https://ahmetesor.com/profile?id=rkW11317CvdccgbYjawiyp

Ödüllü soruları nasıl görebilirim?
Ödüllü sorular, anasayfadaki yeni sekmesinden ya da Ödüllü Soru hesabının Soru sekmesinden görülebilir.
https://ahmetesor.com/profile?id=rkW11317CvdccgbYjawiyp&page=questions

Ödüllü soru uygulaması nasıl olacak?
Ödüllü sorular, sizlerden gelen ödüllü soru önerileri arasından seçilerek sorulacaktır. Yakında ödüllü soru öner arayüzü gelecektir.

Yarışmadaki veriler hangi süreleri kapsamaktadır?
Yarışma, 10 Ocak 2019 tarihi itibariyle başlamıştır ve 14 Şubat 2019 Sevgililer Günü gece 23:59:59 da sona erecektir.

3+ yıl önce dantes paylaştı.
13 0
14 yorum - paylaş
+1

AP ödülleri ve çekiliş bugün açıklanır mı ?

+5

14 Şubat 23.59 denmesine rağmen hala yaptıklarımız yarışmada işlemektedir. Geçen 31 Aralık 23.59 demenize rağmen 1 Ocak’ta bile sayaç işledi. Birçok üye zaten 14 Şubat 23.59’da bitti diyerek yarışmayı bıraksa ve o kişinin altındaki kişiyle ara fazla olmasa o kazandım diyen kişi kaybedecektir.

+4

Yarışma hala devam ediyor , sayaç da işliyor ap puanları da, kategoriler de. Yarışma 14 Şubat 2019 23:59 'da bitecekti , bunun yanında çekilişte olacaktı. Bu konuda bir açıklama olacak mı?
@dantes

+2

Bu site güzelmiş

+5

@dantes Ben inceleme bölümünü daha çok seviyorum aslında. Çok da faydalı buluyorum. Site için de geliştirici olacak bir bölüm. Ama anlattığım gibi başlıkların özensiz olması, kuralların arkasından dolanılması rahatsız ediyor.

+2

@Gürcan neden itici geliyor?

+1

o arkadaş şu an ikinci değil yanlış anlaşılmasın :)

+4

İnceleme başlıklarındaki hatalar için bir başlık açmıştım ama burada da yazayım. Daha önce açılmış başlıklara cevap yazılmasının teşvik edilmesi gerektiğini düşünüyorum Herkes yanlış yazımla da olsa yeni inceleme yapma peşinde. Mesela "sakatat" başlığı olduğu için kalkıp "sakat at" olarak yeni inceleme yapıyor ve hayretle görüyorum ki bahsettiği şey sakatat... Veya "milletvekili" yazamadığı için "milletvekilli" yazarak başlık açıyor biri. "Hz. Ebubekir" var diye arada boşluk bırakmadan "Hz.Ebubekir" yazıyor. Ben özen göstermeye çalışırken bunları görmek canımı sıkıyor. Ayrıca inceleme sayfasında cevaplayacak başlık ararken çok itici geliyor ve yazmak bile istemiyorum.

+4

@cherubgirl @Stcing anlamsız yazanlar yarışmadan elenecekler.

+6

Arkadaşlara katılıyorum bir de şu problem var, şu an cevapsız sorular kategorisinde 2. olan arkadaşın istisnasız her yorumu okunması mümkün olmayan paragraflar içeriyor. Birçok yazım hatası var. Ben en ufak noktalama işaretine bile dikkat ederken ki en aşağı sıralarda da böyle kişiler mevcut, hak yendiğini düşünüyorum. Lütfen inceler misiniz, bu kişi geçen ki yarışmada da dereceye girmişti ve ben bu sefer kabul etmiyorum bunu.

+5

Cevapsız sorularda üste çıkmak için uzun yazılar yazsalar da birçok kelime hatası yapılıyor. Örneğin: Be4nce böylree yazzı yazılm5r4az. Bu geçerli sayılmaması gerek. Kısa yazsın ama anlamlı yazsın daha iyi sıralamada biri var hepsini hatalı yazmış. Bir iki olur hatadır ama saçma bence.

+4

40 kadar cevapsız sorular cevapladım uzun uzun özgün olarak yazdım ama hala listeye giremedim. Gözden mi kactım acaba. Listese ensonda olan kişinin 4 sayısı var ama ben hala yokum. Yardımcı olursanız sevinirim. Geçen yarışmada çok iyiyidi. Galiba bir sorun oldu.

+7

Bence de bir yarış yapılacaksa eğer herkes eşit şarta ve sıfırdan başlaması gerekir. Bu durum sağlandıktan sonra yarışma başlarsa daha iyi olur.

+2

En çok kazananlar , en çok cevapsız soru cevaplayan ketegorisi için üst sıralardaki geçmek zor .
Dataların sıfırlanması,daha doğrusu bugünden başlaması gibi bir seçenek ve öyle değerlendirilmesi mümkün mü?

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.